D
Dzoana.a
Gość
Powiem jak juz będę pewna, że to ciąża, chce kupic skarpetki i mu dam. Właśnie przyszedl po pracy i najchętniej bym mu powiedziała. Ale to nic pewnego, więc siedzę cichomezowi powiesz?
Marta, jak wiesz ja mam problem z tymi plamieniami od początku staranek, teraz troche później przyszly przez dupka, ale jednak są. Zobaczymy co ginka mi na nie powie. W poniedziałek może uda mi się zarejestrowac na krzywy ryj, żeby tylko wejść, spytac się i wyjśćDzona ja poszłam jak ciąża miała 4 tyg i wyglądało to tak :
Zobacz załącznik 4659684tc
U niektórych kobiet mazy na początku ciąży są normalne moja koleżanka do 3 miesiąca myślała że ma normalny okres ...
zmykam do tej castoramy - NIEDŁUGO BĘDE !
Nie gratuluj, bo widzisz, że to wszystko patykiem na wodzie pisane i nic pewnego. Ale za kciuki dziękuję, przydadzą się. Muszą Ci coś przepisać na te wymioty, jak może się maleństwo dobrze rozwijać jak oddajesz wszystko to co zjadasz. Strasznie mi Ciebie szkoda:-(weszlam na chwile i co ja tu widze...
Dzoana kochana,trzymam z calych sil kciuki,aby kreseczka byla ciemniejsza..ja tez na poczatku mialam bladzioszka..ledwo widoczny..a potem piekna ,mocna krecha...z calego serduszka zycze tobie,aby u ciebie tez tak bylo..nie gratuluje jeszcze ale mocno..mocno..zaciskam kciuki....i ciesze sie bardzo
wiecej nie nadrobilam..przepraszam..,ale mysle o was,wpadam na fb,wiec mniej wiecej wiem,co u was
Marta gratuluje synka :-)
co u reszty nie wiem,sorki..wroce na stale,jak mi przejdzie..bo dalej nie jest za dobrze..za 2tyg.wizyta i jak mi nie minie,to poprosze o cos,chociaz nie wiem czy tutaj cos zapisuja na mdlosci..od 3dni jestem na arbuzowej diecie i troche lepiej,ale chcialbym wkoncu zaczac jesc normalnie,ale na razie jest to niemozliwe...:-(
sciskam was mocnoooo****
Gosiulek - wszystko spakowane - jutro wysyłam
Anisiaj - zdjęcia na grupie zaraz wkleję jeśli wszystko pasuje - jutro wysyłam
Dżoana - męczę jeszcze małe bransoletki .. jak skończę dziś to jutro wysyłam wszystko
Anaber - spakowane jutro wysyłam
Bobo - gdzie mieszkasz i co robisz jutro z rana ?? to podrzucę Tobie te niewyglądy i jak stwierdzisz że pasują to od razu Ci zostawię ok ?
wszyscy ?? chyba tak
dla chętnych informuję że po urlopie robię i wystawiam chusteczniki dla dzieciw kucyki , kubusia puchatka , pszczółkę maję, księżniczki i w krówki
![]()
mam mało wzorów więc jakby ktoś chciał zestaw np z zegarem czy wieszakiem na kurteczki to muszę wiedzieć wcześniej
Dżoana &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& : )
W takim razie nie moge się doczekać przesyłki. Pewnie po weekendzie bedzie? A kaski straczyło czy jeszcze dosłać?
Gosiulek, jeszcze nic nie wiadomo, bo sa bladziochy na teście o czulości 10 robionym z popołudniowego siura, a na teście aptecznym nic nie wyszlo. Czekam na rozwój sytuacji. Za gratulacje podziekuję jak będzie juz wiadomo
Justi, nie nastawiam sie, bo wiem jak jest. Czasem organizm sam odrzuca ciążę, bo jest zbyyt duzo wad. Więc pewnie tak jak Bobo będę się zamartwiać.
Ostatnio edytowane przez moderatora: