reklama

Nasze sprawy...

bobo - czy ja odnoszę to do Ciebie? kurczę, a niby beta to co ocenia jak nie stężenie??? skoro nie stężenie, to jakim cudem rośnie? Zrozum, to mierzy dokładnie to samo, ale dzięki becie wynik jest pewny i wcześniejszy. Lekarze sugerują się betą, nie testami.

hcg z krwi to to samo co test paskowy, płytkowy etc http://parenting.pl/portal/kiedy-zrobic-test-ciazowy

Ostatnia edycja:
reklama
Anisiaj, Bobo, nie chce,zebyście się przez mnie posprzeczały:no: Byłoby mi bardzo przykro, obie chcecie dla mnie dobrze. Fakt jest, że nie bez powodu testy zalecane sa najwcześniej dopiero w dniu @ i to z porannego siurka. Ja sie pospieszyłam, głównie ze względu na dupka i byłam zaskoczona, że coś tam wyszło, bo myślalam, że na bank nic nie będzie. Njagorzej, że jutro i w przyszłym tygodniu mam pierwsze zmiany i nie będę miała mozliwości zrobić testów z krwi. Co ma byc to będzie. Na razie sie nie ekscytuję, bo strasznie blada jest ta kreska, równie dobrze może być ciemniejsza lub zniknąć, jestem gotowa i na to i na to.
Dziewczyny, no prosze Was:-(

Ostatnio edytowane przez moderatora:
anisiaj widze ze znawca jestes wiec niech bedzie.
dzoanko nie masz diagnostyki we wrocku? tam po poludniu mozesz zrobic bo to czynne do 18 czy 19 i wyniki na necie sprawdzisz :) na czczo nie trzeba byc :)

bobo - co to za dyskusja, nazwiesz mnie jakoś i tyle z tematu? spróbuj zrozumieć o co mi chodzi, a nie zarzucasz mi zabieranie nadziei i bycie znawcą. Chcę powiedzieć, że krew jest lepszym miernikiem i tyle. I polecam dżoanie w pon iść na betę to będzie sprawa jasna, a jutro niech sika ile wlezie. Nie będę przepraszać, że kreski nie widzę, może mam złe przyciemnienie monitora, ale nie widzę.

dżoana - wybacz kochana, to moja reakcja na zarzut, że zabieram Ci nadzieję, bo to na pewno ostatnia rzecz jakiej bym chciała.

anisiaj no skoro jestes madrzejsza to co mam do gadania? koncze temat bo i tak wiesz najlepiej i po co mam z Toba dyskutowac skoro i tak wiesz najlepiej? dla mnie to koniec tematu. jak chcesz podyskutowac to znajdz innego chetnego, moze on bedzie dla Ciebie dobrym kompanem do rozmowy i zrozumie Twoje zdanie. ja nim nie jestem wiec koncze i tyle.
dzoanko no to super ze jest :)

Przykro mi się robi, że sie sprzeczacie o tego testa. Zaczynam żalowac, że zaczęłam tą sprawę:-( Mam laboratorium na Oławskiej, moge wysiąść wcześniej z busa pracowniczego i mam rzut kamieniem

bobo - jestem w szoku, naprawdę. Chciałam normalnie pogadać, bo myślałam, że nie wiesz do końca jaki jest związek między testami z krwi a sikańcami, a Ty jakoś emocjonalnie to potraktowałaś. Ok. Możesz mówić, że jestem mądrzejsza i jak tylko chcesz. I nie, nie szukam kompana, bo mówię o faktach, a nie o polityce, która jest tematem do dyskusji. Chciałam dobrze, oceniaj jak chcesz.

dżoana - trzymam kciuki kochana, wiesz, że życzę Ci najlepiej. I nami się nie przejmuj.

pójdę już sobie, bo widzę, że jestem najmądrzejsza i poszukam kompana do "mojego zdania" o faktach medycznych.

reklama
Anisiaj, nie odchodz:-(
Bobo, mam jedno opakowanie 20 tabletek na 10 dni, bo biorę 2x1. A ile czeka sie na wyniki?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry