• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Nasze sprawy...

reklama
Dziewczyny kreski nie każdy musi widzieć bo tak jak mówi Anisiaj to zależy od ustawienia monitora.
Beta wykrywa najwcześniej ciążę bo jest robiona z krwi.Można zrobić na dugi dzień po zapłodnieniu i już coś wiadomo.Testy same wiemy jakie są. Mi wychodziły kreski a ciąży nie było.Może pamiętacie.
Różnie to jest a znam też przypadki gdy ciąża jest potwierdzona nawet przez lekarza a test nie wykazuje tylko beta....
Takie są fakty...

Dzoana z tego co pamiętam robiła pinka,tak? One są bardzo czułe.

Bobo, w takim razie jutro siknę rano na testa, a w poniedzialek po pracy pojadę na betę, jesli @ nie przyjdzie.
Gosiulek, wyszedł mi test od Bobo, co ma czułość 10, a pink z rosmmana nie wyszedł, nie było podane na opakowaniu jaką ma czulość, ale wydaje mi się, że większość sklepowych testów mają czułość 25

ŁO MATKO :szok: chwile mnie nie ma a tu takie dyskusje ??? Nie kłóćcie się ! Przyjmijmy że jutro czekamy na wieści od Dzonki i wszystkie trzymamy mocno kciuki za dwie grube krechy !!!

Marta, mam nadzieje, że nie zaśpie do pracy, bo bedzie klopot.
Bobo, tak wczoraj nagadalaś o tych frytkach, że teraz za mna chodzą takie domowej roboty. Niedobra Ty:-D

Dzona nie martw sie ja chyba z Tobą nie będę spać :-D a jutro z rańca czekam na wieści m o 4 wyjeżdża na szkolenie do Wrocławia więc specjalnie wejdę na BB :-D

hejka ;-)

widzę, że stanęło na tym, iż dzoana jutro sika rano, a w pon beta w laboratorium.
Moim zdaniem bardzo dobre rozwiązanie... ;-)

trzymam kciuki aby były II krechy !!!!

kochane widzimy się rano... ja padam z nóg... znów nie miałam drzemki popołudniowej :-(

słodkich snów :*

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry