reklama

Nasze sprawy...

reklama
Dziewczyny kreski nie każdy musi widzieć bo tak jak mówi Anisiaj to zależy od ustawienia monitora.
Beta wykrywa najwcześniej ciążę bo jest robiona z krwi.Można zrobić na dugi dzień po zapłodnieniu i już coś wiadomo.Testy same wiemy jakie są. Mi wychodziły kreski a ciąży nie było.Może pamiętacie.
Różnie to jest a znam też przypadki gdy ciąża jest potwierdzona nawet przez lekarza a test nie wykazuje tylko beta....
Takie są fakty...

Dzoana z tego co pamiętam robiła pinka,tak? One są bardzo czułe.

Bobo, w takim razie jutro siknę rano na testa, a w poniedzialek po pracy pojadę na betę, jesli @ nie przyjdzie.
Gosiulek, wyszedł mi test od Bobo, co ma czułość 10, a pink z rosmmana nie wyszedł, nie było podane na opakowaniu jaką ma czulość, ale wydaje mi się, że większość sklepowych testów mają czułość 25

ŁO MATKO :szok: chwile mnie nie ma a tu takie dyskusje ??? Nie kłóćcie się ! Przyjmijmy że jutro czekamy na wieści od Dzonki i wszystkie trzymamy mocno kciuki za dwie grube krechy !!!

Marta, mam nadzieje, że nie zaśpie do pracy, bo bedzie klopot.
Bobo, tak wczoraj nagadalaś o tych frytkach, że teraz za mna chodzą takie domowej roboty. Niedobra Ty:-D

Dzona nie martw sie ja chyba z Tobą nie będę spać :-D a jutro z rańca czekam na wieści m o 4 wyjeżdża na szkolenie do Wrocławia więc specjalnie wejdę na BB :-D

hejka ;-)

widzę, że stanęło na tym, iż dzoana jutro sika rano, a w pon beta w laboratorium.
Moim zdaniem bardzo dobre rozwiązanie... ;-)

trzymam kciuki aby były II krechy !!!!

kochane widzimy się rano... ja padam z nóg... znów nie miałam drzemki popołudniowej :-(

słodkich snów :*

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry