reklama

Nasze sprawy...

Dzona nie martw sie ja chyba z Tobą nie będę spać :-D a jutro z rańca czekam na wieści m o 4 wyjeżdża na szkolenie do Wrocławia więc specjalnie wejdę na BB :-D
Takie poświęcenie? Dla mnie? Niepotrzebnie, bo jak wyjdzie I to będzie mi glupio:zawstydzona/y:
Bietka, no na tym stanęło, chyba, że zaśpie jutro lub nie będę miała w pamięcie testów, to wtedy zrobię w sobotę. Ale postaram sie jutro. Po tempce będzie wiadomo czy jest coś na rzeczy czy nie, jeśli utrzyma sie na podobnym poziomie to jest nadzieja:tak: Dobranoc Bietka
Ja też juz zmykam, bo caly dzień z M sie nie widzialam i nie chcę, żeby mu bylo przykro, że jak już wrócil z pracy o 19 to z nim nie siedzę. Buiziaki na dobry sen, bo sen to zdrowie. dam znać jutro rano:tak:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Hehe na ostro już szła dyskusja,oj!!!
Ja tam widzę bladziochę,ten cień cienia,Dzoanuś za jutrzejszego sikańca i poniedziałkową betkę&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&!!!

Dziewczynki wróciłam od koleżanki i płakać mi się chce.Ona pali jak smok,prawie 2 paczki dziennie papierochów.Dziś rzyga jak kot,jest masakrycznie opuchnięta,oczy szparki,a nogi jak słoń,cukier mierzyła przy mnie i miała 538,boli ją głowa i ma podwyższone ciśnienie.Pokazała mi wydruk z USG i z tego co się rozczytałam z wymiarów dzidziusia,to część wymiarów jest na 23/24 tc,jeden jest na 26 tc i jeden na 38 tc :szok: i dlatego gin wysyła ją do szpitala .Tłumaczyłam jej,prosiłam,błagałam,prawie płakałam,ale ona ma to gdzień,przeklina tę ciążę.Mówi,że jak w marcu była w szpitalu to nic jej nie robili to i teraz też nic nie będą i dlatego na razie nie pójdzie. Szlag mnie trafia,ona morduje własne dziecko.Ku..a zaraz ja się rozpłaczę,przez nią mam doła!!!

moj tez zawsze jak gdzies idzie rano to mnie budzi nie specjalnie ale zawsze hihi :)
ale mam ochoter na coleeeeeeeeeee :((((((((((( w ciazy nie mozna nie?

Ostatnia edycja:
aneczka sa sliczne :)))))) a to takie bialawe to chyba brudne na tym fiolecie? tak?
tak .. paluchy Ameli ... jeszcze spróbuję to zamalować :)
podrzucić Ci je jutro ?? jak tak to gdzie i o której Ci pasuje - jak najwcześniej bo koło południa chcemy jechać do Mielna :D na darmowe wakacje heh
Hehe na ostro już szła dyskusja,oj!!!
Ja tam widzę bladziochę,ten cień cienia,Dzoanuś za jutrzejszego sikańca i poniedziałkową betkę&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&!!!

Dziewczynki wróciłam od koleżanki i płakać mi się chce.Ona pali jak smok,prawie 2 paczki dziennie papierochów.Dziś rzyga jak kot,jest masakrycznie opuchnięta,oczy szparki,a nogi jak słoń,cukier mierzyła przy mnie i miała 538,boli ją głowa i ma podwyższone ciśnienie.Pokazała mi wydruk z USG i z tego co się rozczytałam z wymiarów dzidziusia,to część wymiarów jest na 23/24 tc,jeden jest na 26 tc i jeden na 38 tc :szok: i dlatego gin wysyła ją do szpitala .Tłumaczyłam jej,prosiłam,błagałam,prawie płakałam,ale ona ma to gdzień,przeklina tę ciążę.Mówi,że jak w marcu była w szpitalu to nic jej nie robili to i teraz też nic nie będą i dlatego na razie nie pójdzie. Szlag mnie trafia,ona morduje własne dziecko.Ku..a zaraz ja się rozpłaczę,przez nią mam doła!!!
wybacz że to napiszę bo to Twoja koleżanka ale do szłąu mnie doprowadzają takie osoby !!!!!!!!! nosz kur warszawa nie hoduje albo nie chcemy mieć dzieci i się zabezpieczmy jak sie da albo chcemy a nie że nie zabezpieczam sie , jestem w ciąży a co mi tam potruje dziecko bo i tak mam je w dupie !!
nosz ile ona ma lat ?? 12 ??????????????????? ehhh ale mi sie ciśnienie podniosło !!
jak byłam na porodówce na obserwacji to rodziła taka jedna .. na****na jak autobus nie wiedziała czy ma 5 czy 7 dzieci i która to jej ciąża ... po urodzeniu dziecka wyszła na impreze nie nie nie nie jak myślicie następnego dnia czy coś.. zaraz po szyciu .. powiedziała 'Jutro przyjde nakarmić to dziecko" wyszła w progu łysy pateflon dał jej cmoka w usteczka i poszli chlać !!!!!!
masakra !!!!!

ehhh

Marta to Twój brzusio na avatarku ??? : )

ze śmieszności dzisiejszych .. :
Amela biegała z gołą pupą przed kąpielą .. ja w tym czasie szorowałam łazienkę a T. z nią kucał pod stołem i młoda się zsiurała a T. do niej
"nie chcesz mi czegoś powiedzieć ?"
A: Nie
T. a nie zsikałaś się przypadkiem ??
A. WOW!! ( i zaczyna skakać w sikach )
T. jak mały piesek sie zachowujesz ....
A. ( na czworaka) piesek hau hau

Myślałam ze skonam ze śmiechu hehehehehehheh

reklama
Aneczka mi też takie osoby ciśnienie podnoszą ale nic nie jesteśmy w stanie zrobić jak to mówią starego drzewa nie zegniesz.
Jeszcze nie ale zamierzam zrobić mój może jeszcze dziś wrzucę mój brzuchal

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry