D
Dzoana.a
Gość
Takie poświęcenie? Dla mnie? Niepotrzebnie, bo jak wyjdzie I to będzie mi glupioDzona nie martw sie ja chyba z Tobą nie będę spaća jutro z rańca czekam na wieści m o 4 wyjeżdża na szkolenie do Wrocławia więc specjalnie wejdę na BB
![]()

Bietka, no na tym stanęło, chyba, że zaśpie jutro lub nie będę miała w pamięcie testów, to wtedy zrobię w sobotę. Ale postaram sie jutro. Po tempce będzie wiadomo czy jest coś na rzeczy czy nie, jeśli utrzyma sie na podobnym poziomie to jest nadzieja
Dobranoc BietkaJa też juz zmykam, bo caly dzień z M sie nie widzialam i nie chcę, żeby mu bylo przykro, że jak już wrócil z pracy o 19 to z nim nie siedzę. Buiziaki na dobry sen, bo sen to zdrowie. dam znać jutro rano

Ostatnio edytowane przez moderatora:
a jutro z rańca czekam na wieści m o 4 wyjeżdża na szkolenie do Wrocławia więc specjalnie wejdę na BB
i dlatego gin wysyła ją do szpitala .Tłumaczyłam jej,prosiłam,błagałam,prawie płakałam,ale ona ma to gdzień,przeklina tę ciążę.Mówi,że jak w marcu była w szpitalu to nic jej nie robili to i teraz też nic nie będą i dlatego na razie nie pójdzie. Szlag mnie trafia,ona morduje własne dziecko.Ku..a zaraz ja się rozpłaczę,przez nią mam doła!!!