Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Hej Dziewczyny, no zrobiłam dzisiaj rano i I jak w mordę strzelił, więc wczoraj to pewnie był fałszywy alarm:-( Aguś, przytulam mocno, mam nadzieje, że wszystko się ładnie rozwiąże i donosisz tego swojego skarba. Trzymam kciuki.
Milego dnia wszystkim babeczkom. Ja nie wiem kiedy popołudniu sie odezwę, bo mam dzień sprzątania, jutro mój Tato przyjeżdża, a w domu jest masakra. Ale wieczorkiem wejdę na pewno
Bużka
Dzonka ja i tak czekam na bete, bo testy nie koniecznie wychodzą tak wcześnie a może jednak coś jest na rzeczy. Nie trać nadziei. Miłego dnia CI życzę kochana !
Martuś, nie tracę, tempka cały czas wysoko, więc może sie udalo, a jak nie to trudno. Spróbuje w nastepnym cyklu. Szkoda mi tylko Ciebie, siedziałaś i czekałaś, a ja nie mam dobrych wieści:-(
Hej Dziewczynki! Dzoana (( ale może tak jak pisze Marta, test się myli skoro masz wysoką temp. Aga trzymaj się, teraz jesteś już pod fachową opieką więc w razie czego dadzą leki.
Miłego dzionka wszystkim!
dzoana przytulam mocno :* hmmmm no cóż.... trzymam kciuki za kolejny cykl ... przykro mi
aga dobrze, że jesteś w szpitalu, zaopiekują się Tobą - trzymaj się !!!!
joweg wszystko będzie dobrze ... trzymam kciuki &&&&&&
6 mamo brak słów co do Twojej koleżanki ....
kochane ja też mam dziś zwariowany dzień, jadę po regał, potem na zakupy, w międzyczasie pies.... a dziś wstałam o 6:34 i chyba będę musiała popołudniu się zdrzemnąć...
DZona ja trzymam kciuki mocno, mocno, skoro tempka ładna coś jest na rzeczy. M mnie obudził więc tak czy siak nie spałam niech Ci nie będzie żal Joweg daj znac co po wizycie &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
cześć dziewczynki
odmelduję się na chwilę przed wyjazdem ale to pewnie koło południa biorąc pod uwagę ruchy m.
Joweg owocnej wizyty i jakbyśmy się nie widziały do czasu transferu to życzę aby wszystkie zarodki się ładnie rozmroziły i aby wyrosły z nich śliczne bobaski !!! żeby ciąża przebiegała wzorowo , mąż zdrowiał i razem z Tobą cieszył sie dzidziami a pójdę o krok dalej i jak najmniej bolesnego porodu kochana!!!!
Dżoana mam nadzieję że to po prostu za wcześnie i za kilka dni będą II
Aga &&&& żeby wszystko było dobrze !!!
aneczka- dziekuje kochana i licze ze sie zobaczymy do wtorku tzn spotkamy tutaj
dzonaa- trzymam mocno kciuki , patrzac na Twoj wykres widze ze test jeden byl pozytwny a drugi nie wiec nie czaje lec lepiej na hcg
jeszcze pare dni .... ehhh to czekanie na koniec zawsze najgorzej
ide sie zbierac na ta wizyte i jak wroce to napisze mielgo dnia