reklama

Nasze sprawy...

reklama
Hej Dziewczyny, no zrobiłam dzisiaj rano i I jak w mordę strzelił, więc wczoraj to pewnie był fałszywy alarm:-(
Aguś, przytulam mocno, mam nadzieje, że wszystko się ładnie rozwiąże i donosisz tego swojego skarba. Trzymam kciuki.
Milego dnia wszystkim babeczkom. Ja nie wiem kiedy popołudniu sie odezwę, bo mam dzień sprzątania, jutro mój Tato przyjeżdża, a w domu jest masakra. Ale wieczorkiem wejdę na pewno:tak:
Bużka

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Dzonka ja i tak czekam na bete, bo testy nie koniecznie wychodzą tak wcześnie a może jednak coś jest na rzeczy. Nie trać nadziei. Miłego dnia CI życzę kochana !

Martuś, nie tracę, tempka cały czas wysoko, więc może sie udalo, a jak nie to trudno. Spróbuje w nastepnym cyklu. Szkoda mi tylko Ciebie, siedziałaś i czekałaś, a ja nie mam dobrych wieści:-(

dzoana przytulam mocno :* hmmmm no cóż.... trzymam kciuki za kolejny cykl ... przykro mi :(

aga dobrze, że jesteś w szpitalu, zaopiekują się Tobą - trzymaj się !!!!

joweg
wszystko będzie dobrze ... trzymam kciuki &&&&&&

6 mamo brak słów co do Twojej koleżanki .... :wściekła/y:

kochane ja też mam dziś zwariowany dzień, jadę po regał, potem na zakupy, w międzyczasie pies.... a dziś wstałam o 6:34 i chyba będę musiała popołudniu się zdrzemnąć...

odezwę się

buźka :* miłego dnia wszystkim

Ostatnia edycja:
cześć dziewczynki :)
odmelduję się na chwilę przed wyjazdem :) ale to pewnie koło południa biorąc pod uwagę ruchy m.

Joweg
owocnej wizyty i jakbyśmy się nie widziały do czasu transferu to życzę aby wszystkie zarodki się ładnie rozmroziły i aby wyrosły z nich śliczne bobaski !!! żeby ciąża przebiegała wzorowo , mąż zdrowiał i razem z Tobą cieszył sie dzidziami a pójdę o krok dalej i jak najmniej bolesnego porodu kochana!!!!

Dżoana mam nadzieję że to po prostu za wcześnie i za kilka dni będą II

Aga
&&&& żeby wszystko było dobrze !!!

reklama
aneczka- dziekuje kochana i licze ze sie zobaczymy do wtorku tzn spotkamy tutaj:)

dzonaa-
trzymam mocno kciuki , patrzac na Twoj wykres widze ze test jeden byl pozytwny a drugi nie wiec nie czaje lec lepiej na hcg :)

jeszcze pare dni .... ehhh to czekanie na koniec zawsze najgorzej :)

ide sie zbierac na ta wizyte i jak wroce to napisze :Dmielgo dnia :D

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry