bobofrutek
Julisiowa mamunia :)
aneczko wlasnie przelew poszedl
kiedy wyslesz?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
faceci to betony niestety. 
w ciąży jestem i rozgladam sie za facetami a oni za mną
faceci to chyba nie maja mózgu czasem szare komórki podusil chyba wszystkie dymem z papiersowów to mu tłumacze że to są bardzo ważne badania dla nas nie kazuje mu całego dnia wolnego brać chce żebyśmy tam byli razem ważne to dla mnie bardzo bo go potrzebuje i jest mi przykro że to co dla mnie jest ważne to wazne dla mnie a nie dla NAS przeciez oboje chcemy dziecka zdrowego a cały dzień tam siedzieć nie będziemy przy nastce też nie bywal ze mną na wizytach bo praca mama wtedy ze mną jeździła bez niej nie dałabym rady przejść przez to wszystkoDZIĘKI , wyślę jeszcze dziśaneczko wlasnie przelew poszedlkiedy wyslesz?
dzięki , obyyyy bo naprawdę nie mam już ochoty jechać ..Aneczkaa-weź głęboki oddech z facetami to zawsze tak jest wymagają od nas żebyżmy wszystko spakowały przygotowały pośpieszaja a jak sie okazuje w praniu później to oni polowe swoich rzeczy nie maja bo zapomnieli a przecież to my mamy o wszystkim pamietać tak to jest przetrwaj to i oby tylko wyjechać z domu to już będziesz miala krok do przodu:-)
ooooooo jeszcze niczym nigdy w niego nie rzucałam !!! hehe to jest myśl i nawet wiem czym .. kupię tego antystresowago cycusia silionowego co są w sklepach ze śmiesznymi prezentami i będę tym cycem w niego naparzaćAneczka ja takie rzeczy zbieram i jak siedzi ogląda Tv to dostaje nimi, czyli poprostu rzucam w niego :-) i to jedyny sposób jaki dziala bo gadanie i proszenie na nic. Wtedy się odgraża,ze zaraz powyciąga moje rzeczy z szafy i tak z moimi zrobi ale tylko gada nigdy tak nie zrobił. Ja strasznie tego nie cierpięfaceci to betony niestety.
Wiolka wspołczuję naprawde wszystko musimy znosić same![]()