reklama

Nasze sprawy...

Hej dziewczynki ja tez jestem :)

Aga kurcze co to za wiadomości :-( kochana i tylko brzuch Cie bolał?? dawaj nam znać , trzymamy &&&&&&&&&&&&&&& za Was :*

Marta fajny avatarek:tak:
Dzoana trzymam &&&&&&&&&&&& za betę :tak:
Aneczka to miłego urlopu kochana i ja się nie moge doczekac tej paczki i wyłożę te cuda :happy:

Bietka ja się dzisiaj strasznie kręciłam w łóżku Igor dzisiaj do nas przyszedl bo sie czegoś przestraszył i już było mi za ciasno a ze śpię z rogalem 1,50m więc nie mogłam sobie znalezc miejsca.
joweg &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Wogóle ręce mi opadły jak zobaczyłam wczorajszą dyskusję Bobo i anisiaj kurcze dziewczyny no wiecie co, teraz jescze tu się zacznie a to chyba nie jest nam potrzebne, teraz sie poobrazają pouciekają, naprawdę dorosłe baby jestescie.

Ja dziś na 13 do fryzjera jadę chce tylko wyrównać końcówki i podciąć te co sa zniszczone i mam nadzieję,że nie dam się namówić na jakiś pomysł pani fryzjerki bo one zawsze namawiają ja przynajmniej tak mam ze naciągają mnie na pofarbowanie a ja nie farbuję włosow. I przy okazji musze wejść do sklepu z materiałami i kupić kawałek jakiejś bawełny bo ostatnio moje mądre chłopaki rzucali sie podzuszkami i przy koazji moim rogalem i mi podarli poszewkę a że jutro jedziemy do teściów to niech teściowa się trochę postara i uszuje mi nową :)

A teraz biorę sie za sprzatanie bo mam sajgon w domu :eek:

Poźniej jedziemy do Obi i komfortu zobaczyć te trawy i farbę do młodego pokoju także pewnie wróce poźniej.

A gdzie jest Scoti coś ostatnio jej nie widać ??
Madlen chyba wczoraj sie pojawiła, jak się czujesz kochana mdłości przeszły ??

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Dzień dobry dziewczęta!!!

Aguś jesteś pod dobrą opieką,nie stresuj się,będzie dobrze,musi być!!!
Dzoana tak czy inaczej trzymam za Ciebie &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&!!!
Joweg ja myślę,że masz mądre fasolinki i one wiedzą,że wkrótce lato i że czas wracać z zimowiska do mamy!!!

dzień dobry Joweg-wszystko będzie dobrze &&&&&&&:tak: aga-cos podobnego ja myślałam że z przemęczenia cie brzunio boli leż odpoczywaj i czekaj co będą mówić lekarze&&&&&&&&&&:tak: Dzoana-poczekaj z testem jeszcze kilka dni i zrób po dniu spodziewanej @ &&&&&&&&&&&& Kochane miłego dnia lece do przedszkola podpisać nowa umowe na nowy rok szkolny zajrze do was jak wróce

Hej
Dzoanko a jaki ten test robiłaś gdzie wyszły dwie kreski?
Ja kupowałam na allegro z czułością 10 i wychodziły mi dwie kreski a w ciąży nie byłam niestety.
Boli mnie głowa:wściekła/y:Mam dość

Miłego dnia Dziewczynki

witam :)
ale mi sie pospalo ale na chwilke sie obudzilam w weszlam szybko z ranca zobaczyc wiesci od dzoanki . Kochana a test o jakiej czulosci robilas? ja nadal trzymam &&&&&&&&& i nie trace nadzieji :)
naszla mnie ochota na rybke i teraz jem chrupiaca buleczke z rybka hihi :)
milego dnia Kochane :)

Wróciłam Scoti nasza na wyjeździe pewnie tam nie ma kiedy kuknąć do nas napewno sie odezwie mam nadzieje że miło jej tam czas uplynie a ja od wczoraj chodze zła na męża jakie te chłopy sa czasem ograniczone to jest kosmos umawialiśmy sie że jak będę w drugiej ciąży to będzie mi pomagał jexdził ze mna na te najważniejsze dla NAS badania wie ile nerwów mnie to kosztuje pojechać na tą patologie bo 6 lat temu ani razu nie usłyszałam tam dobrej wiadomosci nawet do dziś pamietam buca lekarza który wyszedł na korytarz i przy wszystkich mi powiedział ze to nie ma sensu on proponuje przerwać ciąże w 7 miesiącu bo bez sensu to dalej ciągnąć a on tylko praca i praca za pieniądze wsparcia sobie nie kupie do cholery paniczne sie boje jechać tam sama będzie mi po prostu raźniej jak ze mną pojedzie przynajmniej czekając nie zwariuje tam sama to beda 3 najważniejsze dla nas usg więc uważam żeteż tam być powinien a nie wiecznie ja sama z Nastką jak na operacje idzie to ją sama na blok odwoże bo on zawsze w pracy wieczorem dopiero przyjeżdżał sama wszystkiego nie udźwigne przepraszam was ze od rana o sobie ale jestem zła na niego nie wie co czuje i wściekla jestem że nie daje mi takiego oparcia jakiego potrzebuje:wściekła/y:

Miłego dnia marta i zeby ci malutka popalić bardzo nie dala Gosiulek a stosowałaś masaże skroni olejkiem lawendowym?Podobno relaksuje i pomaga współczuje ci tego bólu głowy może powinnaś neurologa odwiedzić żeby znaleść przyczyne tak uporczywych i częstych bólów głowy?:eek: Anaber-jak dasz sie fryzjerce na coś namówić to zaprezentuj nam sie po metamorfozie:tak: Bobo-smacznego Aneczkaa-milego wyjazdu mam nadzieje ze sie zrelaksujesz i wypoczniesz:-) madlen-ja ci życze żeby na tej wizycie ci coś przepisali żebyś mogła bidulko normalnie funkcjonować Suonko-pokaż nam sie bo dawno cie nie było teraz pewnie na pierwszym miejscu przygotowania do ślubu pełną parą:happy:

reklama
m. mnie już tak wnerwia że odechciewa mi się jechać ehhhh ....
zawsze tak jest ehhh wszystko na mojej głowie i jeszcze mi tyłkiem rzuca że może nas zawieźć i zostawić !!! masakra jaka jestem wkurzona .. pewnie okres na dniach przyjdzie bo normalnie mam ochotę kogoś kopnąć ...

a jeszcze sobie pomarudzę ...
Dla niego wszystko jest szafą tylko nie szafa.. jego spodnie wiszą na drzwiach na krzesłach i bluzy i tshirty też no wszędzie wiszą jego rzeczy a mnie to do szału doprowadza , wchodzę do pokoju i w ramię mi się wbija jego pasek od wiszących na drzwiach spodni AAAAAAaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry