reklama

Nasze sprawy...

Dzonka wyjdzie wyjdzie ! Bobuś też sikneła jak dobrze pamiętam na apteczny i wyszła wyraźniejsza krecha.
Bobo pokaż się :-p

A ile jesteś dni po owu?

reklama
Marta, 11 dzień po owulacji, czyli 3,5 tygodnia ciąży (licząć od dnia ostatniej @), jeśli to ciąża oczywiście. Aż dziw, że cokolwiek wyszlo.

dzoanko bo sie zaraz zesram z radosci :)))))))))))
Kochana mi wyszedl cien cienia na nim wlasnie a jak siknelam na apteczny to piekna krecha wyszla :)))))))))
kurde Kochana ale sie ciesze. idz i kup normalny tescior sa takie o czulosci 20 APTEO sie nazywaja :)
dla porownania :) wszystkie robione tego samego dnia :) te dwa pierwsze to wlasnie te czule a ten ostsni to apteczny :)

IMAG0077.jpgIMAG0081.jpgIMAG0083.jpg

Ostatnia edycja:
A nie uważacie, że powinnam poczekać na rannego siura? Boje się, że mam za bardzo rozcieńczony mocz, bo zeżarłam z tego przejęcia pół kilo truskawek:szok: I jak tu nic nie mówić M? Zaraz przyjdzie z pracy, a ja najchętniej pokazalbym mu testa i spytała się czy widzi to co ja?
Bobo, a popoludniu sikałaś czy rano?

Ostatnio edytowane przez moderatora:
dzoanko ja nie robilam z porannego :) bo bym nie wytrzymala hihi :) ale mam banana teraz na buzi :) Kochana no tak sie ciesze ze nie moge:) normalnie jakbym tam u Ciebie byla to z radosci bysmy sie upily hahaha sokiem hihi :)

dzoana ja nie przechylę monitora jak marta - więc nie dopatruje się krechy, coś tam widzę - ale oczy bolą od wpatrywania - przepraszam, ale jestem szczera. Najlepiej wychodzą te kasetowe, właśnie dla porównania idealni Ci bobo wkleiła!!!! mnie wyszedł bobo-test i pre-test PŁYTKOWE !!!! na paskowych średnio widać :-(

trzymam kciuki &&&&&&&&&&&&&&& i czekam aż sikniesz... najlepiej weź ze 3 od razu i jutro rano też siknij :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry