A
anaber
Gość
Bobo to Ty może powiedz lekarzowi,ze Ty inaczej przechodzisz ciażę i musisz mieć wizyty co dwa tygodnie
tylko troche zbankrutujesz 
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

.Ona ma już 19 letniego syna z mężem,poroniła potem bliźnięta w 19 tyg,a teraz jest z jakimś facetem.
Co do cienkich bransoletek, to dałoby się przemalować je bardziej w czerwień (na grupie mam zdjęcia stroju na wesele i kolor butków, właśnie o taką mniej więcej czerwień mi chodzi), na zdjęciu w tej chwili wyglądaja jakby bardziej wchodziły w róż. Przepraszam jeśli komplikuję Ci sprawę
Jeśli juz po ptokach to się nie przejmuj, wezmę jakie są
Zaraz Ci przeleje pieniądzę, jak będzie za malo to daj mi znać, jak za duzo to będzie na poczet następnych zamówień
zobaczymy co nasze kobietki zaraz doradzą jak powstają co kilka głów to nie jedna :-)
Więc ja mówie że ją pogrzało, na allegro są po 100 z przesyłką identyczne. Tylko że teraz zależy nam na czasie, bo szwagierka z rodzinką przyjeżdzają w ten weekend, a mieli w kolejny. Objeździłam pół miasta i wszędzie d.upa. W końcu zamówiłam niedaleko nas u znajomej w sklepie z zabawkami. Bo najciemniej pod latarnią:-)