reklama

Nasze sprawy...

Bobo to Ty może powiedz lekarzowi,ze Ty inaczej przechodzisz ciażę i musisz mieć wizyty co dwa tygodnie :-D tylko troche zbankrutujesz :tak:

reklama
Bobo i ja twierdzę,że jest ona mega nieodpowiedzialna.No niestety zaliczyli wpadkę,nawet nie starali się zabezpieczać,tylko mówili a co tam co ma być to będzie:wściekła/y::szok:.Ona ma już 19 letniego syna z mężem,poroniła potem bliźnięta w 19 tyg,a teraz jest z jakimś facetem.

Ja też się pożegnam-do jutra dziewczynki-DOBREJ NOCY!!!

Witam z rana, wczoraj miałam dużo latania po pracy, więc jak w końcu dotarłam do domu, to padłam i poszłam spać.
Bietka, gratuluję wizyty
Jednocześnie trzymam kciuki za wizytę Wioli &&&&&&&&&&&&&
Anaber, jak egzamin? Dop. właśnie doczytałam, to trzymam kciuki dalej, żeby była jak najwyższa ocena/liczba punktów &&&&&&&&&&&
Aneczka, gruba bransoleta jest przeeeeepiękna, bardzo mi się podoba, kwiatki, poproszę na całej, jest naprawdę śliczna ( może pociągnąć je jakimś ciemniejszym kolorem, żeby były widoczne? Czy uważasz, że lepiej je białe zostawić? Zrób tak, żeby ładniej było). Sloiczek też super, świetny pomysł z tym wolnym miejscem na ocenę pozostałości w słoiku:tak: Co do cienkich bransoletek, to dałoby się przemalować je bardziej w czerwień (na grupie mam zdjęcia stroju na wesele i kolor butków, właśnie o taką mniej więcej czerwień mi chodzi), na zdjęciu w tej chwili wyglądaja jakby bardziej wchodziły w róż. Przepraszam jeśli komplikuję Ci sprawę:zawstydzona/y: Jeśli juz po ptokach to się nie przejmuj, wezmę jakie są:tak: Zaraz Ci przeleje pieniądzę, jak będzie za malo to daj mi znać, jak za duzo to będzie na poczet następnych zamówień
MIłego dnia:-)
Myślicie, że jakbym dzisiaj zrobiła teściora to coś by wyszło (szczególnie, że byłby z popołudniowego siura). Co prawda wczoraj zaczęły się mazy i tempka utrzymała się nisko, ale dzisiaj pięknie skoczyła w górę i mam cichą......, że może coś zaskoczyło. Dzisiaj mam ostatnią porcję dupka i jutro powinnam przerwać i czekać na @, ale jeśli będą II to powinnam brać dalej, żeby nie było poronienia w wyniku gwałtownego spadku hormonów. No i nie wiem czy jakby coś było to dzisiaj by wyszło. Z drugiej strony tyle razu już patrzyłam na I, że ...:-(

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Dzień dobry ja zaraz lece coś na śniadanko sobie dobrego kupić a później do tego lekarza ide Dzoana-sama nie wiem co ci doradzić może powinnas dziś ten test zrobić?Nie chciałąbym tylko żebyś sie rozczarowałą bo dziś na test może być jeszcze za wcześnie a jutro alboi w sobote mógłbyu wyjść wiarygodniejszy sama nie wiem napewno tzrymam kciuki żeby ten cykl był dla was bardzo szczęśliwy i dał ci wymarzone 2 kreski:tak:zobaczymy co nasze kobietki zaraz doradzą jak powstają co kilka głów to nie jedna :-)

Hej Dziewczynki! zaraz nadgonie co napisałyście:-) ja ostatnio przykładam głowę do poduszki razem z moim synem ok 21 i zdarza się że pierwsza odlatuje:-)
Wczoraj byliśmy na zakupkach i kupiliśmy tylko częściowo. Chcieliśmy kupić wózek dla lalek, tak większy, lepszy. Pojechaliśmy do hurtowni a tam baba mówi że 200zł:szok:Więc ja mówie że ją pogrzało, na allegro są po 100 z przesyłką identyczne. Tylko że teraz zależy nam na czasie, bo szwagierka z rodzinką przyjeżdzają w ten weekend, a mieli w kolejny. Objeździłam pół miasta i wszędzie d.upa. W końcu zamówiłam niedaleko nas u znajomej w sklepie z zabawkami. Bo najciemniej pod latarnią:-)
Dzoanka przesyłam miliony milionów &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&. Ja, zrobilabym test dzisiaj, z popołudniowego siku też wyjdzie:-) tylko z uwagi na ostatnią tabletkę. Bo normalnie czekałabym do terminu @. Ale Twoja sytuacja jest inna i czekać chyba za bardzo to nie można żeby hormonki działały.
6-kowa mnie się zawsze wydawało że Gorzów to miasto:-):-):-):-):-). A serce mnie aż boli jak ktoś może być tak strasznie nieodpowiedzialny. I tak strasznie żal mi takich dzieci głupich rodziców.

No właśnie, gdyby nie tabsy to bym poczekała do soboty, bo to wiadomo, że wiarygodniej. Powiedziałam sobie, że nie będę się nakręcać, no i taka trochę zrezygnowana dzisiaj badałam ta tempkę (Wiola, nie dotrzymałam swojego słowa, mówiłam, że już odkładam termometr do szafy) i oczekiwałam 36,6 lub nawet niżej, a tu skok do 36,9 przy wczorajszym ledwo 36,7. Pierwszy raz mam taki skok w 11 dniu po owu, ale jednak zdaję sobie sprawę, że dzisiaj może być I:-(

dzień dobry porannie :-)

dzoana jeśli już chcesz sikać na test tak wcześnie, to z porannego moczu ;-) popołudniowy to chyba nie wyjdzie.... spróbuj jutro rano.
wiolka trzymam kciuki za wizytę &&&&&&&&& zdecydowałaś już w którym szpitalu rodzisz ??? odwiedzę Cię i pomogę krzyczeć :-D
bobo narobiłaś smaka frytkami a ja wczoraj musiałam się obejść kanapką z serem :P
anaber to trzymam kciuki za wyniki :-)
6 mamo weź nagadaj koleżance niech ratuje to dzieciątko !!!!!!!!!!!!!!
justi wiele rzeczy bardziej opłaca się kupować na allegro... :-)

reklama
Dzoana-na 10.20 ale ja mam 5 minut z domu na nogach więc po 10 wyjde na luzie Bietka-ja na ujastek a ty gdzieś niedaleko mnie mieszkasz że mnie odwiedzisz?:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry