Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Ja ostatnio stwierdziłam że w zadnym wypadku nie nadaję się na galeriankę:-):-):-) Po prostu nie mam siły latać po wszystkich sklepach i idę tam, gdzie po prostu ceny mnie nie zabiją:-) U nas w środę otwarli kolejną wielgachną galerię. Przynajmniej gimnazjalistki będą mieli gdzie spędzać czas. Na razie się tam nie wybieram, pozwolę przewalić się tłumom:-)
justi z tymi galeriami to teraz jest masakra. u nas w centrum poznania sa kolo siebie 3 galerie. kiedys bylam na zakupach i poszlam do kibelka a tam ok 10 dziewczynek ok 13-15 lat przebiera sie w krotkie spodniczki ze ledwo tylek zakrywaja bluzki z dekoldem i do stanikow pchaly cos dokladnie sie nie przygladalam co no ale biustem przeciez musialy swiecic makijaz oczywiscie bardzo mocny buty na obcasie i poszlyyyyyy az zal bylo na nie patrzec
Bobuś, jestem na chwilę, oglądam "Uprowadzoną" na TVN. Już kolejny raz:-)
Nie wiem, która się pytała, ale test robiłam ten allegrowy, widocznie jakiś trefny mi się trafił;-)Ale dziękuję za wszystkie kciuki, przydadzą się w nastepnym cyklu
A co tu tak cicho dzisiaj? Upuszczacie się kochane Aguś, mam nadzieję, że niedługo wszystko się dobrze skończy. A maleństwo na pewno jest silne, czekam na dobre wieści.
Uwielbiam Liama Neesona:-) A rola w tym filmie kapitalna, trzeci raz go oglądam:-) Bobo, ja już nie wiem czy mam nadzieję, raczej przyjmę to co przyjdzie. Jutro już nie biorę dupka, jak będzie fasola silna to sobie poradzi, a jak @ będzie miała przyjść to przyjdzie.