hejka
dzisiaj chyba jestem pierwsza :-)
nadrobiłam wszystko z wczoraj, u mnie wczoraj pod blokiem odbywały się juwenalia - wyszłam o 7:30 z psem i normalnie doznałam szoku!!!!! syf, smród... nie będę pisać szczegółowo, bo to pora śniadaniowa... też byłam studentką, pamiętam te czasy, ale ludzie LITOŚCI !!!! za rok jak ja wyjdę z dzieckiem na spacer w takim syfie !!!!!!!!!!!! ??????????
dzoana ja nigdy nie brałam dupka, nie znam się kompletnie na tym... naprawdę nie wiem , co Ci doradzić... wybacz. Nawet jak leżałam na patologii, to nie wiele słyszałam od dziewczyn o dupku.
bobo a co Ty masz za problem z płucami :-( ???? kurcze wiesz jak potem ( np 8 m-c) jest ciężko oddychać... dostaniesz kopniaka w przeponę i tchu nie możesz złapać, ehhhh

ale mam nadzieje, że u Ciebie wszystko OK będzie. A zatkany nos to normalka... ja też mam od początku zatkany. Chyba już pisałam , że pomaga woda morska -Hipertoniczny marimer.
anisiaj powodzenia z doktoratem

pamiętam jak cierpiałam maj/czerwiec, kiedy wszyscy z kocykami na trawkę i grilla szli a ja nad magisterką w taką pogodę :-)
aga czekam na wieści .... &&&&&&&
marta co u Ciebie???
justi, 6 mamo, bobo nie znoszę galerii - zawsze wracam zmęczona stamtąd jakbym w kamieniołomie pracowała. Te światła mnie oślepiają, oczy mi łzawią, muzyka drażniąca gra !!!! idę do wybranych sklepów i frruuu do domu.