reklama

Nasze sprawy...

reklama
Dobra, jutro podejmę decyzję. Prawdopodobnie odstawienie dupka nie spowoduje tak nagłego spadku progesteronu, który skutkowałby poronieniem. Zobaczę jak tempka jutro się ukształtuje. Może akurat spadnie i będę miała łatwą decyzję.
Gosiulek, biorę dwa razy dziennie: rano i wieczorem. Strasznie się boje kombinować na własną rękę, przecież gdyby to było ważne, to lekarka by mi powiedziała, że mam zrobić testa i kontynuować branie.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Wielkie dzięki za rady. Głupio zrobiłam, że się nie dopytałam i przepraszam, że ostatnio ciągle gadam o tym moim głupim cyklu. Może powinnam dać Wam spokój i się wyciszyć z dala od internetu.
Ale chyba nie potrafię Was zostawić, nawet na parę dni,
Słodkich snów Bobo, do jutra
Idę spać, podobno poranek jest zawsze mądrzejszy niż wieczór. Do juterka

Ostatnio edytowane przez moderatora:
dżoanka - nie wiem Kochana, ja bym nie odstawiała dupka do pon, bo wtedy masz zrobić betę, tak? i nie przepraszaj kochana, bo jesteś tutaj bardzo ważna, więc masz nam mówić co u Ciebie :) jutro podeślę Ci to, o co prosiłaś, bo odebrałam smska u fryzjera :)

wiolka - to nie tak, że się rzuciłam. ja przed ciążą pracowałam po 10-12 h dziennie plus dojazdy, więc nie uciekam w pracę, tylko jak zwykle zajmuje mi ona 3/4 życia.

martuś - ja się fryzurką nie pochwalę, bo nie mam nic wyjątkowego, po prostu podcięte włosy. może za tydzień po weselu będzie się czym chwalić :)

aguś - co u Ciebie? jestem cały czas sercem z Tobą!

jutro mnie czeka dzień ślęczenia nad doktoratem, brrrrrrrrr aż żal soboty :(

hejka

dzisiaj chyba jestem pierwsza :-)
nadrobiłam wszystko z wczoraj, u mnie wczoraj pod blokiem odbywały się juwenalia - wyszłam o 7:30 z psem i normalnie doznałam szoku!!!!! syf, smród... nie będę pisać szczegółowo, bo to pora śniadaniowa... też byłam studentką, pamiętam te czasy, ale ludzie LITOŚCI !!!! za rok jak ja wyjdę z dzieckiem na spacer w takim syfie !!!!!!!!!!!! ??????????

dzoana ja nigdy nie brałam dupka, nie znam się kompletnie na tym... naprawdę nie wiem , co Ci doradzić... wybacz. Nawet jak leżałam na patologii, to nie wiele słyszałam od dziewczyn o dupku.

bobo
a co Ty masz za problem z płucami :-( ???? kurcze wiesz jak potem ( np 8 m-c) jest ciężko oddychać... dostaniesz kopniaka w przeponę i tchu nie możesz złapać, ehhhh :-p
ale mam nadzieje, że u Ciebie wszystko OK będzie. A zatkany nos to normalka... ja też mam od początku zatkany. Chyba już pisałam , że pomaga woda morska -Hipertoniczny marimer.

anisiaj powodzenia z doktoratem :tak: pamiętam jak cierpiałam maj/czerwiec, kiedy wszyscy z kocykami na trawkę i grilla szli a ja nad magisterką w taką pogodę :-)

aga czekam na wieści .... &&&&&&&

marta co u Ciebie???

justi, 6 mamo, bobo nie znoszę galerii - zawsze wracam zmęczona stamtąd jakbym w kamieniołomie pracowała. Te światła mnie oślepiają, oczy mi łzawią, muzyka drażniąca gra !!!! idę do wybranych sklepów i frruuu do domu.

Ostatnia edycja:
Jestem laseczki w miarę wyspana i zwarta. Jem śniadanko :tak:
Dzonka jesteś bardzo ważna tu i ani mi nie myśl że sobie uciekniesz hi hi hi - bo Cię przyciągnę za rękę :-D
Bietka u mnie tak w miarę nie jest najgorzej ale mogło by być lepiej... Ja mieszkałam w akademiku i nigdy syfu nie zostawiłam - to zależy od człowieka po prostu
Anisiaj powodzonka !
Aguś czekam na wieści i trzymam kciuki
Joweg jak się czujesz ?
Bobo wstawaj :-D
Justi ja też nie cierpię galerii ja idę jak muszę coś kupić z konkretnym celem, a mam galerię na przeciwko więc widzę ją z okna to mi starczy hi hi hi

Dziewczyny czy to możliwe że np. jak leżę na prosto to mi dzidzia pupe wypycha albo coś ... bo rano miałam takie wypuklenie z jednej strony a jak dotknęłam to twarde i tak sobie myślę czy to może być to

Ostatnia edycja:
marta wstalam :) nie wyspalam sie :( jeszcze bym pospala a tu trzeba isc do szkoly :( buuu i jutro tez :(
dzoanko czekam na wiesci co i jak dzis :)
bietka juz kiedys pisalam ze choruje na sarkoidoze i przez nia wlasnie mam te pluca tak malo wydolne.
milego dnia Kochane

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry