• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Nasze sprawy...

marta dzis wyklad logika :( zobaczymy czy dam rade wysiedziec bo taka senna jestem ze szok. jutro mam od 8 do 13 cwiczenia. za tydzien egzamin a za dwa tyg dwa wyklady ale to juz beda same wpisy i koniec :-)

reklama
Ja na szczęście mam po egzaminach i na szczęście logikę miałam na 4 roku a statystykę na 2 i 3 i jakoś przebrnęłam więc dasz radę i Ty ;-)

Ja za tydzień w sobotę mam od 8-11 psychologie rozwojową a w niedziele od 10-13 subkultury dewiacyjne i koniec zajęć na weekend i jak wchodzę w plan to dalej nie mam czyżby to były ostatnie zajęcia ? Kurcze aparat muszę wziąć

Ostatnia edycja:
babka sie nie okreslila jaki rodzaj egzaminu i kiedy zrobi a chodza loty ze dla chetnych da 3 bo logika jest zaliczeniem, wiec ide dzis zobaczyc co i jak. i kurde oczywiscie nie mam sie w co ubrac :((((

Ja miałam z logiki na zaliczenie z oceną 3 zadania ale proste były - zresztą można było zjechać bo koleś sobie poszedł gdzieś zresztą specjalnie

ja juz sie wyszykowalam i zaraz spadam :( masakra jak mi sie nie chce :(
dzoanko odezwij sie :)
lece do szkoly odezwe sie jak wroce
papa

Ostatnia edycja:
witam :-)
Aga z calych sil zaciskam za was kciuki..&&&&&&&&&&&&&&& :tak::tak:
mysle o was,ale na czytanie i pisanie sily brak..jeszcze wczoraj mialam tel.ze szpitala..mam konflikt..jestem zalamana...w nocy spac nie moglam,a lzy same lecialy...:-(:-(,wyczytalam wczoraj w necie,ze przy 3ciazy jest najgorzej...mam tylko nadzieje,ze to moje Malenstwo jest silne..;-)..wizyta pod koniec m-ca to dowiem sie szczegoly,a na badaniu mam byc zM.
trzymajcie za nas kciuki
sciskam mocnooo i zycze udanego weekendu :tak:
buzka dla kazdej ***

madlen konflikt serologiczny ??? nie martw się, teraz podają szczepionkę w 30 tyg a potem przy porodzie, medycyna poszła do przodu!!!! głowa do góry ....
jak się czujesz????

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry