reklama

Nasze sprawy...

Bobo to długo miałaś zajęcia dziś ja mam luzy już na 5 roku
Anisiaj wiesz na razie jest bez zmian ogólnie czasami brak mi słów i cierpliwości ale co tam nie będę Was zadręczać moimi problemami. Jestem uwięziona tymi studiami a tak bym wyjechała... co do nauki to też tak robię, wymyślam byle się nie uczyć :tak:

reklama
Bietka, Marta, no raz na jakiś czas można, ale ja teraz mam priorytet wcisnąć się w kiecki, a wydaje mi się, że ciągle tyje i jestem coraz większa, więc szaleć nie mogę:-(
Bobo, nie testowałam, nie za dobrze się czuję, brzuch pobolewa, cycuchy też, tempka trochę spadła, więc prawdopodobnie @ się zjawi na dniach. M właśnie wysyłam po tampony, co by być przygotowaną;-) Jakie talarki smażysz?:-p
buziaki dla Was wszystkich, nie napisałam dzisiaj nawet słówka w dr, za to mam posprzątane i biorę się za sadzenie kwiatów. przypomina mi to czasy, kiedy w sesji miałam obiad z 2 dań i deser, a raz nawet umyłam okna byle tylko się nie uczyć ;)
Oj tam oj tam, jak nie dzisiaj to jutro napiszesz. Przecież szkoda takiej pięknej pogody nas ślęczeniem nad doktoratem:-p Od razu przypominają mi się studenckie czas, przed i w czasie sesji miałam czysto, że można było jeść z podłogi. Nawet notatki miałam poukładane chronologicznie od a do z:-D I wszystko w szafie kolorami posegregowane. Co za czasy, aż łezka się w oku kręci
Bobo to długo miałaś zajęcia dziś ja mam luzy już na 5 roku
Anisiaj wiesz na razie jest bez zmian ogólnie czasami brak mi słów i cierpliwości ale co tam nie będę Was zadręczać moimi problemami. Jestem uwięziona tymi studiami a tak bym wyjechała... co do nauki to też tak robię, wymyślam byle się nie uczyć :tak:
Martuś, Twoje problemy to nasze problemy. Mam przypominać jak Ty nam pomagałaś, jak miałyśmy doły? No, to zrzuć ten ciężar, poczujesz się lepiej.

Anisiaj no właśnie dzisiaj mnie bardzo bolała i wczoraj:-(Do teraz jestem kołowata.
Teraz będę oglądać Perfekcyjną Panią Domu.Lubię a jaki zapał mam do sprzątania po programie...Moi panowie koszą trawę.

reklama
Dziekuję Kochane.
Już jest dużo lepiej.
Anisiaj uśmiałam się :tak:

Martuś poczytałam grupę później odpiszę ale zgadzam się z Anisiaj i dziewczynami.

Ja jeszcze bawię się z tym allegro.Zaraz wystawię tunikę;-) Wciągnęło mnie...a i porządek zrobię.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry