reklama

Nasze sprawy...

reklama
Kochana hmmm sama nie wiem. moze poczytaj na tej ulotce bo jesli nie szkodzi ze @ i tak przylezie to przerwiesz jak jednak przylezie. ale namotalam hihi
gosiulek mam od lekarz przepisana i lutke i dupka na podrzymanie wiec wszystko jest pod kontrola.

Szóstkowa mamo, dobranoc.
Gosiulek, nie stosowałabym hormonów bez kontroli lekarza. Miałam dupka przepisanego na moje plamienia. MIałam brać 10dni po owulce i odstawić
Bobo, na ulotce nie było chyba napisane co w przypadku wątpliwości czy ciąża jest czy nie ma. Zaraz się upewnię. Kurcze, nie ma nic co w sytuacji gdy jest niepewność czy ciąża jest czy nie:-(

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Dzoanko to super bo jakiś trend się zrobił w braniu dupka.
Nie wiem czy doczytałaś ale w tych testach z allegro mi wychodziły dwie kreski a ciąży nie było.
Tobie jednak życzę by była oczywiście..:tak:

Gosiulek, czytałam:tak: Tylko w pracy nie miałam jak odpisać. Bałabym się coś brać bez konsultacji, no co Ty. Mój M by mi nie pozwolił. Teraz głupieje, bo moja lekarka nie wspominała nic co mam zrobić przy podejrzeniu ciąży. Kurcze, na google są różne opinie. Po pierwsze dupek podobno nie wpływa na tempkę (nie zaburza jej wzrostu czy spadku i tak było w poprzednim cyklu, gdzie tempka spadła mimo dupka), a następnie są rozbieżne opinie. Jedne osoby piszą, że im lekarz kazał odstawić po 10 dniach i czekać na @, jeśli nie przyjdzie to robić teściora, a innym kazał sprawdzić najpierw czy test "+" i jeśli tak to brać dalej. Przepraszam, że o sobie, ale naprawdę nie wiem co robić:-(

Dzoanko jutro robisz test?
Jeśli tak to zobaczysz co wyjdzie.Ja bym robiła,nooo taka jestem.
Poczekaj do jutra.Dzisiaj się już nie martw..

edit.a co Ty masz za mazy? Zawsze tak masz przed @?

Ostatnia edycja:
Bobo, nie mam do niej telefonu, bo ona przyjmuje na NFZ i nie dawała mi telefonu do siebie.
Gosiulek, no nie planowałam testować. chciałam poczekać do poniedziałku.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry