reklama

Nasze sprawy...

Dzień dobry kochane wczoraj pojechałam do mamy i byliśmy tam całą niedziele a wieczorem jeszcze do koleżanki zaglądliśmy mama mieszka blisko lasu wczoraj sie wyspacerowałm nabiłam kilometrów na nogach ale fajnie było Scoti-super ze już jestes jak samopoczucie? Czujesz ruchy? Anaber,Madlen-trzymam za was kciuki żeby wszystko przebiegło u was bez komplikacjii Aga-dawaj znać co u ciebie i wracajcie do domku:tak: Joweg-już jutro wielki dzień dla was&&&&&&:-) Jeśli chodzi o rozstepy to ja przy Nastce całą ciąże nie miałam ale przed samym porodem poszło mi pare na brzuchu i długo były takie brzydkie różowe teraz smaruje sie tym preparatem i zobaczymy co z tego będzie;-)Moja córa brzydko kaszle nie cały czas ale momentami bardzo brzydko i długo ją męczy pojechała do przedszkola i jagby ja męczyło to po nia pójde zobaczymy jak jej dzień zleci dziś Miłego dnia:happy:

reklama
Marta-bardzo ładny chciałam pochodzić sobie po lesie bo lubie ale za bardzo bałąm sie żeby mi sie kleszcz gdzieś nie wbił cieżko mi powiedzieć martwi mnie że dość często ją taki kaszel męczy dziś raczej wezwe do niej lekarza podobno teraz wśród dzieci panuje zapalenie płuc tego nam nie potrzeba:no:

Witam witam, ja juz wcinam śniadanko , zaraz ide pod prysznic i bede sie zbierać zrobic te przeciwciała, pozniej na 12 jade do kolezanki i wróce dzis poźno koło 20.

Wiolka zazdroszczę spacerków ja to musze ograniczaś do minimum i leżeć z nogami u góry bo troche pospaceruję w tekiej temp. i zaraz nogi jak balony :baffled: Zdrówka dla Nastki :tak:

Jesli chodzi o rozstępy to ja się niczym nie smaruję bo mi sie nie chce i nigdy nie byłam systematyczna w stosowaniu takch kosmetyków , na brzuchu nie mam ani jedego, ale mam troche na cyckach i biodrach :baffled: ja używam mleczka do skóry suchej tego granatowego z NIVEA bo mi najbardziej odpowiada i sie po nim nie drapię, a jak tylko użuję jakiegos innego balsamu lub oliwki to zaraz drapańsko jakbym sie z miesiąc nie myła.

W środe mam jeszcze jeden egzamin ale ustny kurde wolę pisac, przynajmniej jak pisze głupoty to nie widze głupiej miny wykładowcy a tu się bedzie gapić, i wtedy dopiero egzamin 18 i 20 czerwiec.

Wstawać śpiochy :)

Anaber-mi w I ciąży nogi nie puchły teraz też jeszcze nic i mam nadzieje ze tak zostanie to milego dnia :-) i powodzenia w tygodniu na ustnym kto jak kto ale ty wygadana jesteś dasz rade:tak: należy ci sie więc leż;-)

scotland 18 dzieki :) ej kochana 10 dnia po owulacji wyszedl ci tescior czy jak ? ja nie moge okeslic kiedy mam owulacje teraz , pomocy !!!!!!!!

no i czekamy na telefon z kliniki o ktorej jutro ale przed poludniem napewno :)

joweg Kochana to juz jutro :) juz jutro bedziesz miala swoje malenstwa :) trzymam &&&&&&&&&&&&&
ja mam straszne rosztespy na nogach do kolan. masakra widac ze sa to swieze i okropnie to wyglada i nie wiem czym to smarowac bo nie wszystko mozna w ciazy a ja mam krem przeciw rozstepom to pozniej na brzuch a na te nogi to musze juz cos na rostepy kupic. masakra tak mi sie porobily ze o krotkiej spodnicy czy spodenkach to moge zapomniec :(

reklama
joweg, to już jutro !!!!!!!!! ale zleciało !!!! trzymam kciuki &&&&&&&&&&&& wiesz im później zrobisz test tym będzie on bardziej wiarygodny....

witaj scoti - jak samopoczucie ???? rozpakowałaś walizki ???? :-)

wiolka zdrówka dla nastki

anaber
a będziesz umiała sama zinterpretować wynik tych przeciwciał ????

marta, bobo miłego dnia ;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry