wiolka23
Fanka BB :)
Dzień dobry kochane wczoraj pojechałam do mamy i byliśmy tam całą niedziele a wieczorem jeszcze do koleżanki zaglądliśmy mama mieszka blisko lasu wczoraj sie wyspacerowałm nabiłam kilometrów na nogach ale fajnie było Scoti-super ze już jestes jak samopoczucie? Czujesz ruchy? Anaber,Madlen-trzymam za was kciuki żeby wszystko przebiegło u was bez komplikacjii Aga-dawaj znać co u ciebie i wracajcie do domku
Joweg-już jutro wielki dzień dla was&&&&&&:-) Jeśli chodzi o rozstepy to ja przy Nastce całą ciąże nie miałam ale przed samym porodem poszło mi pare na brzuchu i długo były takie brzydkie różowe teraz smaruje sie tym preparatem i zobaczymy co z tego będzie;-)Moja córa brzydko kaszle nie cały czas ale momentami bardzo brzydko i długo ją męczy pojechała do przedszkola i jagby ja męczyło to po nia pójde zobaczymy jak jej dzień zleci dziś Miłego dnia
Joweg-już jutro wielki dzień dla was&&&&&&:-) Jeśli chodzi o rozstepy to ja przy Nastce całą ciąże nie miałam ale przed samym porodem poszło mi pare na brzuchu i długo były takie brzydkie różowe teraz smaruje sie tym preparatem i zobaczymy co z tego będzie;-)Moja córa brzydko kaszle nie cały czas ale momentami bardzo brzydko i długo ją męczy pojechała do przedszkola i jagby ja męczyło to po nia pójde zobaczymy jak jej dzień zleci dziś Miłego dnia

Zdrówka dla Nastki