reklama

Nasze sprawy...

ja jestem juz po kapieli i ogladam z mezem film ponoc fajny z neta sciagnal o parze co pragnie miec dziecko a nie moze. pozniej wam powiem jaki byl hihi :)

reklama
No ja jestem,na dworze byłam i owszem.
Cały czas Was podczytuję,i próbowałam nawet coś skrobnąć,ale jakoś dziś ciężko mi się wgryżć w waszą rozmowę,cholercia a może jestem za stara dla was.

Chyba na dzis sie pożegnam-Dobrej Nocy Dzierlatki!!!

6 mamo jak Cie dorwiemy i dostaniesz lanie to zaraz te glupie mysli wyleca Ci z glowki hihi :)
a ja zglodnialam a ze nie mamy chlebka to maz piecze mi buleczki i zaraz bede jesc swieze chrupiace buleczki :) mniammmmm

jestem i ja :)

narobiłam bałaganu z papierami bo szukałam wypisu ze szpitala i nie znalażłam a papierzyska fruwają, teraz to ogarnąc :eek: młody już śpi , stary tez zasypia a ja mam lenia.

madlen i reszta dziewczynek dziekuję za wsparcie :* kochane jesteście

madlen trzymam &&&&&&&&&&&&& za Was :)
6mamo teraz to Ty wyjechałaś z ta starością no wiesz co aż sie uśmiałam hehehehhee:-)

6 mamo no to czekamy na foteczki :)
anaber te papiery same sie sprzatna wystarczy na nie patrzec i zaklinac je wzrokiem hihi
a mi w calym domu pachnie jak w piekarni od tych bulek hehe jutro koniecznie musze kupic truskawki bo mam taka ochote ze szok :) mniammmmmmmm

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry