reklama

Nasze sprawy...

Marta mój mąż taki był.Ja natomiast byłam bardzo grzecznym dzieckiem.Tak więc wszystko przed Tobą.Ale wiesz to dobrze bo dziecko uczy się wyborów,konsekwencji swoich wyborów.

reklama
matrtusiaSx. hej , ja wlasnie siedze se na tarasie i chyba zaraz pojde usmazyc se frytki taka mam ochote a pogoda , naweet cieplo au WAs laski jaka pogoda :P?

bobo-
nom w koncu :) jeszcze jutro i potem moje wielkie odliczanie :)

bobo w sumie powiem ci tak na wizycie nic nam nie gadal ilo dniowe i czy powiedza jak sie rozmroza cisza nic a nic w sumie chyba niechca nas stresowac tym rozmrazaniem i wogole ale mysle ze jutro jak zadzwonia zeby powiedziec o ktorej transfer to ze cos powiedza , ale mysle ze 3 dniowe dostane tak jak ostatnio a pisze od nich ze po 14 dniach od transferu na hcg mam przyjechac ale ja ide tydzien pozniej na wynik do lekarza domowego :) w sumie 7 dni po tranaferze plus 3 dniowe to 10 dniowe czyli jak ma cos byc to wyjdzie juz z krwi :) ale siedze teraz tak i mysle czy sie rozmroza i wogole dzis chyba albo jutro z rana je rozmrazaja :) a ty jak sie czuejsz ?:) bedziecie mnie musialy znosic teraz :P hehehehe

Joweg będzie dobrze po to tu jesteśmy żeby się wspierać
Bobo masz jakiś program statystyczny?? bo ja szukam na google i nic nie moge znaleźć tylko mi ta cholerna interpretacja wyników własnych została

znów wpierdzielam budyń :-D

martusia- i przesprazsam ze ostatnio rzadku tu bylam ale kurcze ten stres z moim mezusiem i praca i dom ehhhh za duzo czasami jak dla mnie :) ale czesto mysle o was dziewczyny :) i ciesze sie ze was mam :*

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry