• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Nasze sprawy...

Marta mój mąż taki był.Ja natomiast byłam bardzo grzecznym dzieckiem.Tak więc wszystko przed Tobą.Ale wiesz to dobrze bo dziecko uczy się wyborów,konsekwencji swoich wyborów.

reklama
matrtusiaSx. hej , ja wlasnie siedze se na tarasie i chyba zaraz pojde usmazyc se frytki taka mam ochote a pogoda , naweet cieplo au WAs laski jaka pogoda :P?

bobo-
nom w koncu :) jeszcze jutro i potem moje wielkie odliczanie :)

bobo w sumie powiem ci tak na wizycie nic nam nie gadal ilo dniowe i czy powiedza jak sie rozmroza cisza nic a nic w sumie chyba niechca nas stresowac tym rozmrazaniem i wogole ale mysle ze jutro jak zadzwonia zeby powiedziec o ktorej transfer to ze cos powiedza , ale mysle ze 3 dniowe dostane tak jak ostatnio a pisze od nich ze po 14 dniach od transferu na hcg mam przyjechac ale ja ide tydzien pozniej na wynik do lekarza domowego :) w sumie 7 dni po tranaferze plus 3 dniowe to 10 dniowe czyli jak ma cos byc to wyjdzie juz z krwi :) ale siedze teraz tak i mysle czy sie rozmroza i wogole dzis chyba albo jutro z rana je rozmrazaja :) a ty jak sie czuejsz ?:) bedziecie mnie musialy znosic teraz :P hehehehe

Joweg będzie dobrze po to tu jesteśmy żeby się wspierać
Bobo masz jakiś program statystyczny?? bo ja szukam na google i nic nie moge znaleźć tylko mi ta cholerna interpretacja wyników własnych została

znów wpierdzielam budyń :-D

martusia- i przesprazsam ze ostatnio rzadku tu bylam ale kurcze ten stres z moim mezusiem i praca i dom ehhhh za duzo czasami jak dla mnie :) ale czesto mysle o was dziewczyny :) i ciesze sie ze was mam :*

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry