reklama

Nasze sprawy...

reklama
marta ale moja wyniki beda mnie troche kosztowac bo mam ich troche do zrobienia. niby krew ale jakies tam specjalne hihi mam wszystko popisane no i mocz :)

marta wlasnie zerknelam w moje skierowanie i mam zrobic ogolna mofologie, glukoze, zelazo, hbs, hcv, i mocz. reszte badan mam z poprzedniej ciazy tzn z grudnia i sa one wazne i dobre. ja robie te wszystkie w diagnostyce zawsze tam robie. toxo itp robilam wlasnie ostatnio a grupe krwi mam zaswiadczenie ze szpitala wiec nie musze robic

nie mam na nic sily ide sie polozyc :)

Ostatnia edycja:
scoti witaj,jak wyjazd udal sie ?
marta jak masz dosyc upalow,to zapraszam do mnie,bo do nas cos to cieplo nie chce przyjsc..niby od wtorku ma byc 17st...ciekawa jestem...
anaber ja tez dostalam 2woreczki krwi..a powiedz mi kochana,czy zrobili tobie szczegolowe badanie krwi przed tranzfuzja i najpierw dostalas krew czy zastrzyk ??..kochana,nic nie boj bedzie dobrze..a twoj gin naprawde nie robil ci badan na przeciwciala ??przejzyj dobrze swoje wyniki,moze gdzies tam masz..,a nie zawsze przy krwi minusowej jest konflikt ;)
ja mialam poprostu pecha...zla robota lekarzy..spartolili sprawe...

Hej
My byliśmy w kościele a później zrobiliśmy sobie spacer na cmentarz i tam zaczęła się akcja: Histeria mojego syna.Był ryk bo najpierw nie dałam mu butelki z wodą potem tato nie pozwolił przykryć znicza. Histeria na pół cmentarza.Ludzie się patrzyli ale powiedziałam nie ustąpię...Przez pół drogi ciągnęłam osiołka bo na rower nie chciał usiąść tylko na ręce...Powiedziałam nie.W połowie drogi mu przeszło.za karę nie poszliśmy na plac zabaw ale już nie protestował.
Wczoraj idziemy do topaza i już przed sklepem mówię mu że nie będziemy brać wózka-samochód bo wchodzimy tylko na chwilkę a on pojedzie kawałek i nie chce dalej jechać.Po wejściu oczywiście histeria.Prawie się na podłogę położył.Miałam trzy rozwiązania.Wyjść przed sklep,wrócić do domu albo przeczekać. Przeczekałam.Jaki był póxniej posłuszny.
Wiecie,wychowanie to strasznie trudny temat....a jeszcze te dziwne spojrzenia ludzi jakby się krzywdę dziecku robiło.

Scoti
dobrze ż wróciłać

gosiu cos na ten temat wiem,ale ludzmi to niewarto sobie glowy zaprzatac..'zapomnial wol jak cieleciem byc '
a najlepsze komentarze zawsze sa od ludzi,ktorzy na temat wychowywania dzieci,nie maja bladego pojecia :-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry