reklama

Nasze sprawy...

madlen więc tak wróciłam do domu i skierowania na poziom preciwcial anty D nie dal mi od poczatku ciąży, w poprzedniej owszem robiłam 3x a teraz ani razu, grupę krwi mam przepisaną z ksiażeczki zdrowia do karty ciaży. W tej obecnej karcie ciazy ani razu nigdzie nie mam zaznaczone o przeciwciałach. szukałam wypisu ze szpitala po porodzie z Igorem ale nie moge odszukać :wściekła/y: jak potrzebne to nie ma, napewno krew dostałam gdzies po 30h po porodzie bo szpital nie miał mojej grupy krwi :happy2: fajnie nie. Igora urodziłam w środe o 8:20 a krew napewno dostałam dopiero w czwartek po południu a jesli chodzi szczepionkę to nie pamiętam kiedy dostałam czy przed czy po(ale raczej po w dzień wypisu czyli w piątek), a kiedy powinno się dostac ?? kurde to było 5 lat temu pamiętam,że napewno dostałam szczepionkę bo z teego co sobie przypominam to było w tyłek. Kurcze w wypisie pewnie by wszystko było, wszystko mam badanie słuchu i te inne pierdoły tylko tego nie :crazy: nie wazne tak czy tak lakarz dał dupy i napewno coś mu powiem bo tak byc nie może. Wynik mojego badania bedzie dopiero we wtorek tez bede sie denerwowac. :-(

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
a ty kurcze zaraz 18 tydzien juz bedziesz miec :) ale zlecialo a kurcze pamietam jak testowalas :) zapisywalam moze temperature w cyklach ? jak tak to podeslij prosze linka :P chce zalukac:D

marta nie mam nic. jutro ide do mojej promotorki zeby mi powiedziala co i jak mam robic i moze mi powie jaki program najlepiej uzyc lub jak to robic.

Joweg ja nie mierzyłam tempki po prostu 2 dni przed owu były boboseksy i się udało. Mi też to szybko zleciało jak nie wiem co ale ruchów jeszcze nie czuje
Anaber a dupę trzeba skopać Twojemu lekarzowi jak pójdziesz to go ochrzań, a na razie się nie denerwuj kochana wszystko będzie dobrze. Maluszek jest cały i zdrowy
Bobo to będę czekać na wieści od Ciebie bo ja szału z tym dostanę wiesz...

Bobo ja nawet tego nie policzyłam :no: to daj znać co Ci promotorka powiedziała
A gdzie reszta się podziała ?
Anisaij chyba wciągało na rowerze :-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry