• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Nasze sprawy...

anisiaj wiem,ze jestes psychologiem,ale myslalam o kims z zewnatrz..nie zawsze jestesmy w stanie same sobie pomoc..
a faceci juz tak maja..moj tez jak czasami co powie,to az rece opadaja..dopiero po fakcie zorientuje sie,co zrobil/powiedzial.
a czuje sie troszke lepiej..ciekawe jak dlugo..za tydz. w srode wizyta i mam leki..ale wierze,ze bedzie dobrze..musze..bo inaczej zwariuje..a musze byc silna..bo dzieci widza wiecej niz nam sie wydaje..
bobo ja nie mam czegos takiego,wiec nie pomoge
ide jesc grillowane warzywka

reklama
Anisiaj ściągam ten program i instaluje go... to chyba dla mnie za trudne. Bo jest jeszcze jeden problem ja dałam nie te ankiety teraz je przerabiam też. Zaczęłam robić w exel-u w formie wykresów procentowych

hej męlduję się u mnie wszystko ok
dziś przez chwilę miałam skurcze ale przeszło
czekam na środę bo bede miała badania i usg i wszystkiego się dowiem
pozdrawiam was serdecznie
buziaczki dla każdej
miłej nocy
Joweg jestem z tobąjutro dla wsz ważny dzień

Bobo nie mogę zmieniać planu pracy, ja też będę sie starała odpowiedzieć na pytania zawarte w hipotezach i problemach ale już mnie ta praca denerwuje :wściekła/y: bo mój kochany promotor nic mi nie powiedział jak to mam zrobić nawet innej pracy do wglądu nie dał :wściekła/y:

anisiaj-na spokojnie wiadomo że masz prawo być zła i nie traktowac każdego tak jak on by sobie tego życzył bo zwyczajnie mozesz mieć wszystkiego dość wyciszysz sie i napewno bedziesz czuła i wiedziala kiedy chcecie sie zacząc starać że to ten czas życze ci spokoju i ukojenia nerwow które cały czas gdzieś tam sie w środku zbieraja:-) Joweg-jutro rano jak wrócisz to wiesz po tranferze nóżki na podusie i leżeć:tak: Aga-my czekamy na wieści od ciebie i mam nadzieje że wrócicie do domku w środe;-) my byliśmy na rowerku z małą zaraz do mycia i do łóżeczka

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry