anisiaj wiem,ze jestes psychologiem,ale myslalam o kims z zewnatrz..nie zawsze jestesmy w stanie same sobie pomoc..
a faceci juz tak maja..moj tez jak czasami co powie,to az rece opadaja..dopiero po fakcie zorientuje sie,co zrobil/powiedzial.
a czuje sie troszke lepiej..ciekawe jak dlugo..za tydz. w srode wizyta i mam leki..ale wierze,ze bedzie dobrze..musze..bo inaczej zwariuje..a musze byc silna..bo dzieci widza wiecej niz nam sie wydaje..
bobo ja nie mam czegos takiego,wiec nie pomoge
ide jesc grillowane warzywka
a faceci juz tak maja..moj tez jak czasami co powie,to az rece opadaja..dopiero po fakcie zorientuje sie,co zrobil/powiedzial.
a czuje sie troszke lepiej..ciekawe jak dlugo..za tydz. w srode wizyta i mam leki..ale wierze,ze bedzie dobrze..musze..bo inaczej zwariuje..a musze byc silna..bo dzieci widza wiecej niz nam sie wydaje..
bobo ja nie mam czegos takiego,wiec nie pomoge
ide jesc grillowane warzywka

bo mój kochany promotor nic mi nie powiedział jak to mam zrobić nawet innej pracy do wglądu nie dał
Aga-my czekamy na wieści od ciebie i mam nadzieje że wrócicie do domku w środe;-) my byliśmy na rowerku z małą zaraz do mycia i do łóżeczka