bobofrutek
Julisiowa mamunia :)
jestem 
bylam u promotorki pozniej u rodzinki pozniej na spacerku nad warta pozniej u tesciow i tak zlecialo hihi
jak sie dzis ubralami mnie maz zobaczyl to
tak mi ponoc brzuch wywalilo tescie tez mowia ze eksplodowalam hihi no ja mialam wielki bebzol no ale teraz podobno to masakra hehe wiec zrobil mi maz zdjecie i wstawie pozniej na grupe tylko prosze sie nie smiac to nie jest 5 miesiac tylko 3 hiihi
marta pytalam promotorki o to jak to zliczyc i w ogole. no wiec tak : ja mam w pracy problemy glowne i staja sie one moimi rozdzialami w pracy. np problem" JAK DZIECKO SPEDZA CZAS WOLNY. i robie z tego rozdzial np 4.2 SPOSOBY SPEDZANIA CZASU WOLNEGO PRZEZ DZIECKO. i na ten punkt szukam odpowiedzi w ankiecie co mam i w ogole i pisze o tym zliczam itp i robie tabelke lub wykres i pozniej pisze rowniez swoje rozwazania na ten temat. moja promotorka mowila ze nie musze miec i wykresow i tablei moge miec albo to albo to. ale jak to zrobic dokladnie w wordzie nie mowila i ja nie pytalam. tyle sie dowiedzialam Kochana
bylam u promotorki pozniej u rodzinki pozniej na spacerku nad warta pozniej u tesciow i tak zlecialo hihi
tak mi ponoc brzuch wywalilo tescie tez mowia ze eksplodowalam hihi no ja mialam wielki bebzol no ale teraz podobno to masakra hehe wiec zrobil mi maz zdjecie i wstawie pozniej na grupe tylko prosze sie nie smiac to nie jest 5 miesiac tylko 3 hiihimarta pytalam promotorki o to jak to zliczyc i w ogole. no wiec tak : ja mam w pracy problemy glowne i staja sie one moimi rozdzialami w pracy. np problem" JAK DZIECKO SPEDZA CZAS WOLNY. i robie z tego rozdzial np 4.2 SPOSOBY SPEDZANIA CZASU WOLNEGO PRZEZ DZIECKO. i na ten punkt szukam odpowiedzi w ankiecie co mam i w ogole i pisze o tym zliczam itp i robie tabelke lub wykres i pozniej pisze rowniez swoje rozwazania na ten temat. moja promotorka mowila ze nie musze miec i wykresow i tablei moge miec albo to albo to. ale jak to zrobic dokladnie w wordzie nie mowila i ja nie pytalam. tyle sie dowiedzialam Kochana