reklama

Nasze sprawy...

jestem :)
bylam u promotorki pozniej u rodzinki pozniej na spacerku nad warta pozniej u tesciow i tak zlecialo hihi :) jak sie dzis ubralami mnie maz zobaczyl to :szok: tak mi ponoc brzuch wywalilo tescie tez mowia ze eksplodowalam hihi no ja mialam wielki bebzol no ale teraz podobno to masakra hehe wiec zrobil mi maz zdjecie i wstawie pozniej na grupe tylko prosze sie nie smiac to nie jest 5 miesiac tylko 3 hiihi:)
marta pytalam promotorki o to jak to zliczyc i w ogole. no wiec tak : ja mam w pracy problemy glowne i staja sie one moimi rozdzialami w pracy. np problem" JAK DZIECKO SPEDZA CZAS WOLNY. i robie z tego rozdzial np 4.2 SPOSOBY SPEDZANIA CZASU WOLNEGO PRZEZ DZIECKO. i na ten punkt szukam odpowiedzi w ankiecie co mam i w ogole i pisze o tym zliczam itp i robie tabelke lub wykres i pozniej pisze rowniez swoje rozwazania na ten temat. moja promotorka mowila ze nie musze miec i wykresow i tablei moge miec albo to albo to. ale jak to zrobic dokladnie w wordzie nie mowila i ja nie pytalam. tyle sie dowiedzialam Kochana :)

reklama
Bobo ja siedzę zliczam ile osób mi odpowiedziało pytanie na dane pytanie i robie w exelu tabele w procentach nie wiem czy tak może byc w czwartek ide do promotora dopiero to sie dowiem

madlen-no niemozliwa jest ma od zawsze taki duży zasób słów umie wszystko powiedzieć nie weim dlaczego zamiast tatarem wychodzi jej katarem popłakła sie jak sie z niej smiałam wiec musze panować nad sobą bo ranie uczucia mojego wrażliwego dziecka zycze smacznych warzywek grilowanych:tak:

marta ja nie mam sily na te ankiety no ale jutro maz idzie do pracy wiec sie za to weezme.
bolala was kosc ogonowa tak nisko kolo tylka? mnie cos dzis pobolewa tak dziwnie :(

Bobo mi zostało tylko to do zrobienia więc mam czas do czwartku na ogarnięcie tego - nie mam siły ale co tam dam radę - muszę. Idę z tym na podłogę później się odezwę

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry