reklama

Nasze sprawy...

anaber bedzie dobrze ;-),szkoda ze dzisiaj tyle ludzi tam bylo..oby jutro bylo mniej
joweg z calych sil zaciskam kciuki &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& !!!!!!!
bietka do mnie przy pierwszym dziecku tez dlugo nie docieralo...niby wiedzialam,instynkt mialam,ale jakos nie moglam uwierzyc...nawet jak corka byla juz na swiecie..i patrzalam na nia..to nie docieralo do mnie,ze jestem mama,ze ta mala kruszynka to moje dziecko...dla mnie wtedy to byl jakis kosmos...
wiolka ja niedawno widzialam takie smoczki kocham mame,kocham tate..i juz chcialam kupic,ale byly tylko rozowe...a pewnosci nie mam ,ze bedzie dziewczynka,a chlopak z rozowym smoczkiem..tak dziwnie
ja to swoje pierwsze zakupy zaczne robic niepredzej jak jesienia...jakos boje sie wczesniej...,a poza tym jak bedzie dziewczynka,to juz ciuszki mam od kolezanek,ktore same sie zglosily,ze mi dadza...a lozeczko,wozek itp to na ostatnia chwile kupie..zreszta nas jeszcze czeka przeprowadzka..a i tak juz tyle gratow mamy,ze az sie boje jak sobie pomysle o tym pakowaniu,a pozniej rozpakowaniu..

reklama
Madlen-ja tez sie boje ale później finansowo n ie wyrobie żeby wszystko kupić na większe dziecko a zwłaszcza na dziewczynke mam mase ubrań po Nastce ale wszystko prawie różowe a stwierdziłam że bedę raz na kilka dni kupowała jakiegoś ciuszka to do porodu tego uzbieram troche i kupuje neutralne kolory ważne żeby było czyste i nie potargane a nie musi być różowe ani niebieskie ale jak poznam płeć to pewnie i zakupy w konkretnym kierunku uceluje:-)ja też nie lubie przeprowadzek więc ci kochana wspolczuje a jak sie czujesz?

No ja też miałam dostać ciuszki od siostry bo ma dwie dziewczynki i dupka ale od koleżanki dostanę trochę więc jestem na razie spokojna. A zakupy będę robić gdzieś ok 30 tyg takie większe

odpukac,ale na razie czuje sie dobrze..i oby tak pozostalo..lekko mdli,ale bynajmniej kibelek nie przytulam
ja na razie nie kupuje,bo sie boje..pierwsze zakupy zaczne moze w pazdzierniku..a na razie to odkladam pieniazki..a i tak wiekszosc bede kupowala na eBay..bo np.tutejsze wozki nie dosc ,ze sa drogie to jeszcze jak dla mnie beznadziejne..

ja może też coś od kogoś dostane ale nie lubie tak do ostatniej chwili liczyć a może mi dadzą bo różni sa ludzie wole liczyć sama na siebie:-) Madlen-każda sie boi to super że lepiej mam nadzieje że tak zostanie ale profilaktycznie możesz polożnej zapytać czy oni coś na wymioty daja lepiej mieć pod ręką niż nie mieć

Ostatnia edycja:
bietka chyba tak..taki maly czlowiek przewraca twoj swiat do gory nogami..radosc ogromna,ale tez duze niedowierzenie..bynajmniej ja tak mialam..
wiolka ja juz tak mam,ze wszystko na ostatnia chwile..:zawstydzona/y:
marta u ciebie pierwsze ruchy moga byc w kazdej chwili..ja z pierwszym dzieckiem mialam w 18tc i od pierwszego ruchu obliczylam sobie porod..sprawdzilo sie

Madlen mój gin powiedział że mogę czuć ruchy bardzo późno bo łożysko jest tak umiejscowione że maluch ma dużo mojej skóry do przebicia hi hi hi

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry