reklama

Nasze sprawy...

Dzień dobry dziewczęta!!!

Ale u mnie bałagan od rana,młody buszuje a mnie ręce opadają już od sprzątania.M mnie wkurza,powiedziałam,że zezłomuję auto,a on na to że mam jemu oddać 550 zł za naprawę.Powiedział też,że cały dzień był strasznie zmęczony(choć nie był w pracy) no i wieczorem dzieci wykąpał,to go tak strasznie zmęczyło.A że ja cały dzień zapierdzielam na nogach,sprzątam,gotuję i takie tam,to ja nie mam prawa być zmęczona,bo przecież w domu siedzę,wrrrr!!!Powiedziałam,że od dziś sam sobie pierze i gotuje,ja jego łachy na bok będę odrzucać,a ugotuję tak by wystarczyło dla mnie i dzieci i ani grama więcej,a co!!!

wiolka zdrówka dla Nastki!!!&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
joweg jutro twój wielki dzień i na pewno będzie udany!!!&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

reklama
Dziewczynki nie dalam rady dzis zrobic tego badania bo jak weszlam dzis do laboratorium i zobaczylam tlum z 30 osob to wymieklam chyba bym do 14 siedziala. Pewnie dlatego ze dzis poniedzialek i to jest w szpitalu. Nigdy tam w kolejce nie stalam. Pojde jutro i wynik bede miala na srode jeden dzien wiecej nerwow.odezwe sie wieczorkiem.trzymajcie sie buziaki.pa:-)

Joweg wiesz to zależy od lekarza jaki jest, nie którzy faktycznie lecą tylko na kasę i maja w dupie człowieka, ale są też tacy o dobrym sercu wierze w to że się uda ! może pod mikroskopem je obserwują dlatego wie...

marta ja liczę wg 1. sposobu -tej książki
ja na ostatniej prostej czuje się dobrze ... nie dociera do mnie że to już ... niebawem... :-( jakoś wydaje mi się, że już tyle trwa ta ciąża, że jeszcze potrwa co najmniej 3 miesiące - przyzwyczaiłam się do noszenia w brzuszku bąbelka :-) za tydzień malowanie, a po malowaniu wielkie zakupy i chyba wtedy do mnie dotrze...
od wczoraj myślę o ZZO... macie jakieś przemyślenia ???
6 mamo , anaber ktoś może coś powiedzieć o ZZO ???
warto wziąć ????

joweg
oglądałam wiele programów na temat in vitro i innych metod zapłodnienia... to nie jest wina lekarzy, że np. zarodek się nie dzieli .... głowa do góry .... są dwa - a to już jutro !!!!!!!!

reklama
jestem kobietki po gościach posprzatane prań zrobiłam sporo robie obiadek kupiłam dzis pierwsza rzecz dla bąbelka body z napisem kocham mamusie i tatusia kremowe:-) Joweg-będzie dobrze

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry