Marta ja sie na tym nie znam..teraz spojrzalam na jeden wypis z usg z synem,to jest nap.'lozysko na scianie tylnej w I sd.prawidlowo usadowione.',ale i tak nic mi to nie mowi 
bietka mowia ,ze przy pierwszej ciazy,pierwszy ruch dziecka jest w rownej polowie..u mnie tak bylo..juz nie pamietam jak to liczylam..czy tygodnie ciazy do ruchu i po ruchu dziecka..zabij mnie ale nie pamietam,ale obliczylam sobie dzien kiedy moja kruszynka przyjdzie na swiat i sprawdzilo sie

bietka mowia ,ze przy pierwszej ciazy,pierwszy ruch dziecka jest w rownej polowie..u mnie tak bylo..juz nie pamietam jak to liczylam..czy tygodnie ciazy do ruchu i po ruchu dziecka..zabij mnie ale nie pamietam,ale obliczylam sobie dzien kiedy moja kruszynka przyjdzie na swiat i sprawdzilo sie
Ostatnia edycja:
nie wyobrażam sobie kilku dni bez niej we wszystkich planach ją teraz uwzgledniam napewno sobie to wszystko dobrze poukładasz jestes świetną mama z doswiadczeniem
dziewczyny ja w środe jade z mężem na usg genetyczne rano więc prosze o kciuki mielismy jutro jechac ale nie ma jego kolegi w pracy i nie ma kto autem jeździć wiec w srode może już w poznamy płeć na usg genetycznym
mam nadziej że będzie wszystko wporządku i że uda wam sie czas zorganizować tak żeby miał sie kto dzieciakami zająć podziwiam że tak daleko od wszystkich i jesteście samowystarczalni
w tym przedszkolu to tez ładuja jej wierszyków piosenek jagby miała pamiec 9 latka nawet ostatnio mama mi mówiła ze jak na przedszkolaka to długi jej dali wierszyk na dzień matki ale co zrobic mam nadzieje że sie nie zniecheci bo juz marudzi że nie wszystkie dzieci musza sie na sobote wierszyka uczyć a ona musi. a was gdzie wciągło wszystkie?
Szostkowamamo-jesli chodzi o znieczulenia to wszystko moim zdaniem zalezy tak jak mówiłaś od progu bólu jedni zniosa kazdy ból innych lekki ból wprawia w niesamowity stres nerwy jesli ktos sie boi bólu to moim zdaniem jak ma mozliwosc to niech sobie ulży i przejdzie wszystko spokojnie ja do cesarki byłam pod narkoza i jak sie wybudziłam to pamietam że byłam spiaca ale pozatym było ok ale każdy inaczej reaguje na to samo