reklama

Nasze sprawy...

reklama
Bobo robię tabelkę tylko jeśli mam w odpowiedziach do wyboru : tak, zdecydowanie tak, sporadycznie, nie, zdecydowanie nie. A tam gdzie mam tak nie to robię same wykresy. Mogę Ci wysłać to co zrobiłam w exelu na maila. ]
Bietka chciałabym ale mam jeszcze dwa podrozdziały do skończenia i muszę to zrobić do jutra do 15. Może nawet całą noc będę siedzieć nad tym :no: - ale sama jestem sobie winna bo zostawiam wszystko na ostatnią chwilę i mam.'

Ja też czułam że chłopak zresztą szybciej mi włosy rosną na nogach i pod pachami muszę się golić co dziennie. Na chłopca ponoć tak jest .

marta a jak mam odpowiedzi np maja zanaczyc ile czasu spedzaja przed tv i sa odpwoedzi mniej niz godz, 1-2 godz, itp to jak to zrobic w tabeli? bo jak wszystko zsumuje to wychodzi mi pelna liczba :( ja nie wiem juz co i jak z ta praca :(

Bobuś ja dane wpisuje do exela i liczę tym sposobem co Ci mówiłam do tego robię wykres. A w pracy kopiuje jeszcze tabelkę z ankiety i wpisuje dane jakie mi wyszły w exelu. Spokojnie dasz rade daj maila to Ci wyśle jak ja to zrobiłam.

Jak wypije dwie filiżanki kawy ricore to mi sie coś stanie???

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry