• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

reklama
Scoti to ja chciałam tłumaczenia Kochana tytuł:
[FONT=&amp]AGRESJA I PRZEMOC WŚRÓD MŁODZIEŻY GIMNAZJALNEJ JAKO ZJAWISKO WPŁYWU RÓWIEŚNICZEGO[/FONT], bardzo Ci dziękuję a Joweg może mi po niemiecku przetłumaczy
Bobo zaraz Ci wyślę - poszło ! tylko się nie śmiej z mojej pracy hi hi to co na niebiesko muszę przerobić a miedzy wykresami muszę porobić opisy

Ostatnia edycja:
marta :szok: ale masz ladnie :) u mnie moge byc albo wykresy albo tabele nie moge miec tego i tego . wykresy mi nie ida i nie sa az tak czytelne wiec zrobie tabele . ale to wariacji idzie dostac co chwila albo mi cos przeskoczy albo znow cos innego i tak ciagle :( masakra

Dziewczynki jestem :tak:

Egzamin ustny zaliczony :) i ogolnie ocena z pisemnego i ustnego na koniec w indeksie 5 :-), egzaminy które miałam dwa tygodnie temu i tydzień temu to z jednego 5 a z drugiego 3( 3 z tego co się tak śmialam i głupoty pozaznaczałam).Także moze być :)

Dopiero wrócilismy do dom bo mój m mial dzis wizytę u dentysty. teraz szykowanie mlodego do spania. Mój m dzis doprowadził do użytku wózek zaraz wrzucę Wam fotkę :tak: 2012-05-23 20.51.08.jpg

Anaber gratuluję - zdolna kobietka z Ciebie ;-) wózek super też mi się takie bardzo podobały ale były drogie dlatego kupiłam ten co mam.
Bobo ładnie ? no coś Ty mój promotor na pewno się doczepi :tak:

reklama
Bobo ten wózek ma 5 lat :tak: teraz sa ladniejsze wzory z tej serii, ale 5 lat temu mialam jazde na pomarańcz ;-) teraz bym wybrała czerwień lub brąz tutaj jest stronka ROAN - wózki wielofunkcyjne, spacerowe, foteliki samochodowe, marki: Bebe Beni, KIWY ale na allegro też jest tego sporo i ładniejsze są teraz foteliki do kompletu. Ogolnie wózek polecam super się prowadzi nawet do tego stopnia ,ze jedziłam z Igorem jak był starszy na rolki i super się prowadził ;-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry