reklama

Nasze sprawy...

i wczoraj mi sie wydawalo ze kluja mnie jajniki ale dzis juz na 100% wiem ze to jajniki i brzuch chyba boli :( chyba moj organizm walczy z zarodkami :/

reklama
Bobo ja też padam ale skończę ten podrozdział a opisy do wykresów jutro do 15 mam czas :tak:
Joweg jajniki zawsze bolą mnie nawet teraz i brzuch też mnie boli jak na @ . Robiłaś wyniki wszystko masz w normie więc się nie martw będzie dobrze

joweg jak ja Ci kopa zasadze to zobaczysz :-p mysl Kochana pozytywnie :) jajniki kluja bo dzieciatka sie zagniezdzaja :) bedzie dobrze Kochana
marta jak ja Ci zazdroszcze ruchow :)

za wczesnie na zagniezdzenie hehehe :) juz mi wali hehhehe:happy2: tka bardzo chce zeby ze mna zostaly , wyniki mam wszytskie okej niby :) jest 50%na 50% ze sie uda :) wiec pol na pol

Bobo ale jeszcze taj wyraźnie nie czuję tylko jak położę się na wznak i położę rękę na brzusio to czuję jek się przekręca
Joweg musi być dobrze

Reszta chyba spać uciekła hm?

Zniknęłam bo prowadziłam z męzem poważna rozmowe momentami burzliwa bo chciał sie dowiedzieć ja mi poszło na badaniach i co mi lekarz powiedział Joweg-normalne że brzuch boli każdą boli tak ma być :tak:nie doszukuj sie tylko kup dobrą książke i milo spędzaj czas ;-) Anaber-ty jesteś zdolniacha gratulacje:-) Marta,Bobo-jak ja wam skarbeczki współczuje męczenia sie z tymi ankietami ale w końcu zrobicie i będziecie miały za sobą:-p My byliśmy wieczorem na rowerku z małą w aptece po drodze i na kebabie:sorry2:

Bobuś największa panikara Naszych spraw :-D zasadzi kopa hahahahahahahhahahahaa zapomniał woł jak cielęciem był hahahhhhhhhahhahaha ale sie uśmiałam

reklama
Bobuś :* :-) az mi się spac odechcialo jak to przeczytalam myśl pozytywnie hahahhahahahahha wkleje Ci kopię Twojego posta przed Twoją wizytą ;-)

Wiolka
i jak rozmowa zakończona - pozytywnie ??

Ostatnio edytowane przez moderatora:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry