Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
joweg jak wyplywa ? co ci wyplywa? ja biore lutke dowcipnie i tez mi wyplywa ze mam wkladke zlana no ale co ma zostac to zostanie tak mi giin mowil wiec jesli tak tez masz to sie nie martw Kochana martusia juz tak nie pisz bo sie tam zapiszesz bidulko
marta przetlumaczylismy to tak ale glowy sobie nie daje ze jest wszystko dobrze. Aha tutaj nie ma gimnazjum wiec napisalam middle school nie wiem czy dobrze.....
Aggression and violence among middle school students as peer pressure influence.
bobo- tak wlasnie jak tobie , biore dopochwowo utrogest 3x2 i kurcze caly czas mi wyplywa , i caly czas wkladki chodze zmieniac jak nie normalna i jak mam mokro wydaje mi sie ze zaraz @ dostane
scotland18 - po niemiekcu tez niema gimnazjum heheh wiec tez szkola srednia heheh podobnie nawet
Bobo jeszcze jeden pod rozdział i jeszcze same opisy do tabelek Joweg jak progesteron wypływa, jak masz dowcipne to nigdy całość się nie rozpusci Scoti Dziękuję Ci
joweg nie martw sie to normalne przy dowcipnych lekach. ja jak po nocy wstaje z lozka to czuje jakbym sikala tak leci ze mnie. no ale to normalne. marta joweg ma te uplawy po lekach dowcipnych a to jest normalne kochana ja nie mam weny na to pisanie dzis wiec odpusilam bo i tak nic nie napisze hihi