reklama

Nasze sprawy...

Dzień dobry ja myalałam że będę dziś ostatnia a tu jeszcze nikogo nie było?:szok:No wiecie co jak wy mi sie prowadzicie?:-D Ja rano małą do przedszkola spakowałam poszlam na zakupy i kupilam mamci mojej sukienke na dzień matki nie wiedziałam co a kwiatków od nas już ma sporo natomiast teściowej to z chęcią bym kupila trutke na szczury:confused2::confused2:jej nic jeszcze nie kupowałam mąż będzie myślał co dla jego mamusi stworzyć:sorry: pokazywać sie tu szybciutko

reklama
Dziewczynki ja jestem - napisałam na jednym poście bo nie chciałam jeden pod drugim :tak:

WIolka trutka na szczury - dobre, ale zawsze jakiś sposób hi hi hi a jak sytuacja w domku?
Aga jak się czujesz?

Ostatnia edycja:
ale mialam straszny sen , ze szefowa do mnie zadzwonila i ze mialam isc do pracy :P hehehe jak tam ? u mnie sliczna pogda tylko jajniki mnie nawalaja a nigdy tak nie mam :/

Bobo napisałam treść samą muszę jeszcze dziś zrobić opisy do wykresów i koniec no i poprawki.
Masakra mam już na prawdę dosyć, jestem mega zmęczona.
Joweg ale sen :szok: na szczęście nigdzie nie idziesz i się byszysz w domku :-D jak jajniki bolą to dobrze niech bolą to znak że coś tam się dzieję :)

Martuś dobrze się czuję ale muszę się oszczędzać bardziej
Bobo miłego dnia
Wiola ja nie mam na szczęście takiego problemu bo nie utrzymuje z teściową żadnych kontaktów

w sumie to bardzo prawdopodobny sen hehehe w tym tyogdniu napewno nie zadzwoni ale w przyszlym kto wie hehehe :) dalej te janiki i bol brzucha , tesciowa do szpitala pojechala tak ja brzuch w nocy lapal i beda jej chyba macice czyscic czy cos :/

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry