reklama

Nasze sprawy...

ja tez mam co miesiac i to jest jakas masakra :( teraz mu powiem zeby mi robil czesciej bo zwariowac idzie hihi :)
ide myc leb moj i sie uszykowac i jedziemy
dziewczynki z okolic poznania wiece cos zeby ktos chcial sprzedac dzialke? chcemy kupic taka dzialke w rozsadnej cenie :)

reklama
Dzień dobry Dziewuszki!!!

Ja od razu chciałam przeprosić,że wczoraj bez pożegnania sobie poszłam,ale m przepraszał mnie do późnej nocy i dałam jemu ostatnią szansę.

Joweg nie zamartwiaj się na zapas,będzie dobrze,musi być!!!&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Miłego dzionka LEJDIS!!!

Chyba mam koniec pracy ale nie wiem czy to jest dobrze :no: mam nadzieję ze tych wykresów nie będę musiała poprawiać bo chyba padnę. Mam już dosyć ze wszystkim wyszło mi ok 100 stron nie wiem czy nie za mało.

Hej kobiety jestem połaziłam znowu po rynku troche mialam pare rzeczy do zalatwienia Marta-no jest dobrze i mam nadziejej ze tak zostanie a u ciebie Aga ja ze swoja mam niestety kontakt ale sporadyczny nie mam dzis wenz do niczego

szostkowa mama- hmmm przez cala godzine wyciagnelam tylko naczynia ze zmywarki , maz kaze mi odpoczywac a obiad sam sie nie zrobi w kuchni sajgon pomocy !!!!!!!

reklama
Dziewczyny drukuję prace promotorowi :tak:
Wiolka co kupiłaś na rynku? ja lubię łazić po takich ryneczkach, krótkie spodenki by mi się przydały takie na gumce albo wiązane

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry