reklama

Nasze sprawy...

Ja jestem,byłam po księcia Karola w przedszkolu.Kurczę upał znowu.
justi ja też jak jestem zła,to leci łacina podwórkowa,tak więc doskonale cię rozumiem:tak:.
Marta to dla ciebie i za ciebie &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&!
Bobo to fajnie,że jesteś zadowolona.Ja ciuszków troszkę mam(hihi,prawie ciążowe),ale bielizny muszę nakupować.Gaciory zawsze gdzieś kupię,ale gorzej z cyckową wygodą.Najwyżej kupię dwa namioty,trochę linki do wspinaczki i sama sobie cyckonosz uszyję,a co!

reklama
Jestem kochane moje :-D
praca zaakceptowana - są drobne poprawki za tydzień jadę do niego już z poprawioną ale dziś pierdziele odpuszczam sobie ! robię labę.

Przepraszam, że tak o sobie ale lecę coś zjeść i zaraz poczytam co naskrobałyście.

ja znow mialam drzemke hihi :)
marta super ze masz juz prawie prace skonczona :) ja to daleko w polu nic nie tknelam jeszcze :( mi to nie wyjdzie nawet 70 stron a to jest minimum i sama nie wiem juz co pokombinowac zeby wiecej sie tej pracy zrobilo

Bobo dasz radę ja dałam, Ty też musisz ja mam 105 stron ze wszystkim. Super że zadowolona jesteś z tunik ja bym spodenki krótkie chciała.
Gosiulek miłego dzionka.
6mamo widzę że Ty tak jak ja, też mam problem ze stanikami przed ciążą miałam DD a teraz niby wchodzę jeszcze w moje ale później to chyba donice kupię i drutem przewiąże hi hi hi

GDZIE ZNÓW RESZTĘ WCIĄGAŁO???

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry