reklama

Nasze sprawy...

Marta-przedewszystkim dobre jedzenie lubie kupowac cos co wiem ze jest swieze i nie naladowane chemia mam taka swoja babke do ktorej zawsze po jarzyny i owoce chodze bo wiem ze ma smaczne i bierze od kogos z upraw a nie nie waidomo skad a spodenki kiedys sobie kupilam takie biale na gumce w pasie i do nich mam paseczek ienki wygladaja jagby byly zwykle nie na gumce

reklama
Hej dziewczynki, u mnie dzisiaj ciężki dzień. Od rana mam nerwa i klne jak szewc. Wszystko mnie wkurza. Dodatkowo jutro musze jechać do jakiejs firmy na rozmowe o pracę. Gdyby to bylo chociażby na jakieś normalne stanowisko, a tu du.pa. Agent-sprzedawca bezpośredni. Pewnie będzie chodziło o łażenie po ludziach. Ale takie fantastyczne oferty przedstawia Urząd Pracy. Kasy na dofinanoswanie działalności nie dostanę, bo projekt dotyczy ludzi, którzy mają mniej niż 30 lat :-(. Jako takim konsultantem mogę być, ale nie lubie ludziom wciskać na siłe i nienawidze telemarketingu do czego kiedyś byłąm zmuszana.
To się troche pożaliłam:-)
Joweg daj się rozpieszczać mężusiowi:-):-):-) i niech on obiad gotuje:-)
6-kowa fajnie że wróciło do normy
Marta teraz dzidziuś będzie już kopał na prawo i lewo aż będziesz miała dość:-)
A dla każdej miłego dzionka życzę!!!!

justi-no to faktycznie masz dziś ciężki dzień nie denerwuj sie bo złośc piękności szkodzi:tak:tak to jest co innego oferują a co innego zastajesz jak idziesz:no: Joweg-musisz powiedzieć mężowi że jak narobisz sobie odleżyn to też nie bedzie dobrze:-D ale ciesz sie ze dba o ciebie Marta-powodzenia u promotora

wiolka23- zaraz jedziemy :) to torche sie rozruszamy do szpitala :) bo tesciowa w nocy miala bole brzucha nie dowytrzymania i jest w szpitalu i ma torbiel bardzo duzy i miala miec zaraz zabieg i jedziemy w odwiedziny :)

ide sie polozy troche :)

Ostatnia edycja:
Justi kochana wiem co czujesz ja pracowałam 3 lata w telemarketingu miałam umowę o prace i mnie zwolnili w ciąży, chamy a le w lipcu mam rozprawę w sądzie

Kochane wychodzę już jak wrócę to się odezwę trzymajcie kciuki żebym nie musiała tego poprawiać

juz jestem :) kupilam w lidlu dwie tuniki taka w kwiaty i taka rozowa czy jakas tam taki ladny kolorek :) jak lookniecie w gazetke to bedziecie wiedziec. leginsy ciazowe okroopny material spodnie ciazowe fajnie takie jakby dresy cos takiego material :) sa tez bluzeczki ladne takie z nadrukami roznymi ale to nie na moj bebzol hihi. zmierzylam go dzis i prawie mi metrowki nie starczylo hahaha.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry