• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Nasze sprawy...

reklama
ja mam urlop :) nie chorobowe :)

wow jestem zaskoczona na maksa bylam walsnie sisiu i mam jakis bialy nie wiem taki lepki gesty sluz , mi wylaz z tym utrogestem to dobrze ?

joweg podczas brania tabletek dowcipnych moze wylatywac wszystko procz brazowego i krwi. takie gluty sa normalne :) byle nie bylo plamienia na brazowo i krwawienia :)

Joweg ja mam gęsty białó-żółtawy śluz od początku ciąży to jest normalne ale przy tabletkach dowcipnych nie wiem jaki jest. Jak zadzwonią to nie odbieraj przecież mogłaś gdzieś pojechać sobie
Bobo to udanych zakupów, zaraz wejdę na gazetkę lidla i zobaczę co mają

a potem niom worce do pracy to bede bezrobotna hehehe :) to dobrze ze moze wylatywac ja nigdy zadnego sluzu w sumie nie mialam , a teraz taki lepki glug hehehe wczesniej u mnie sie zaczelo brazowe plamienia a potem czerwone i niestety sie nie udalo :( teraz gleboko wierze ;:) i ejstem pozytwnie nastawiona :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry