reklama

Nasze sprawy...

witam się

przepraszam, że tak późno ale rano wstałam i zebrałam się od razu do urzędu miasta - złożyłam wnioski o wymianę prawa jazdy i dowodu rejestracyjnego - wróciłam do domu o 13:30 - wlazłam padnięta pod prysznic i zasnęłam - nie otwierałam nawet lapka... |M przyjechał z pracy i mnie obudził... muszę Wam coś opowiedzieć :
moje dzisiejsze doświadczenia w autobusie komunikacji miejskiej ( jechałam w sumie 4 kursy - 2 x w jedną i z powrotem) - średnia wieku w autobusie 20-24 lata - ponieważ mieszkam w pobliżu akademików, więc 99% to byli studenci.... nikt mi miejsca nie ustąpił. Potem przesiadka i to samo... średnia wieku trochę bardziej zróżnicowana, wiszę nad młodym człowiek z brzuchem, a on podziwia widoki za oknem... załatwiłam w urzędzie, co miałam załatwić ( odstałam swoje w kolejce ) i wracam, wsiadam do autobusu : a tam młoda dziewczyna z dzieckiem na kolanach ustępuje mi miejsca... SZOK , mówię, że dziękuję , że nie trzeba, żeby siedziała z małym - ja postoję... i KU.......... żaden małolat dupy nie ruszy - a ona z dzieckiem nalegała bym usiadła... dziewczyny jestem ZBULWERSOWANA !!!!!!!!
wracam osiedlem ... i myślę sobie a kupię sobie loda i pomidorki do kanapek, wchodzę do sklepu - kupuje, stoje w kolejce a za mną student - pyta czy mogę go przepuścić ????? KU.......... ja w 8 m-cu ciązy mogę stać w kolejce a on prosi bym ja go przepuściła - SKANDAL !!!!!!!!!!!!! :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: powiedziałam, że jest bezczelny i że NIE przepuszczę go !!!!!!!

ufffffffffffff sorki musiałam się wygadać !!!!! załamałam się postawą młodych ludzi :no:

joweg odpoczywaj i nie dopatruj się objawów, dziewczyny mówią, że to normalne więc jest OK :-)
marta to pijemy Picolo za skończoną pracę ????
bobo a Tobie dużo zostało ????
wiolka no miałam być, a pojechałam do urzędu, widzisz wolę pozałatwiać kilka spraw nim pojawi się bobo:-)

anaber
super wózeczek - myślałam o Roan marita ale zdecydowałam się w końcu na inny.

aga oszczędzaj się i najważniejsze że jesteś w domku :-)

reklama
marta ja tez bym cos zjadla a najchetniej to kebaba hihi :) no ale maz tobi mi tosciki wiec zjem sobie tosciki :)
bietka straszni ludzie w tych autobusach. ja poki co mialam gdzie siedziec w autobusach no ale nie wiem co bedzie pozniej hihi moze tez beda tacy nieustepliwi ludzie :( masakra jakas z kultura ludzi jest

Bietka pijemy picolo a swoją drogą to wiem, że tak jest na prawdę młodzież jest bezczelna i wulgarna- za cholerę nie ustąpią Ci miejsca :wściekła/y: mało tego babcinki w cale nie sa lepsze nie mówię o wszystkich ale w większości. Współczuję CI kochana na pewno było Ci ciężko dzisiaj no ale jesteś już w domku i odpoczywaj ! kiedyś mi m mówił jak jechał w tramwaju i obie babcie z przeciwnych kierunków biegły normalnie na jedno miejsce kto pierwszy ten lepszy - masakra jakaś

Ostatnia edycja:
Bietka zapewniam Cię że im nie jest wstyd :no: to jest przykre że tak się dzieję ale nie mamy na to wpływu... młodzi patrzą żeby dupe gdzieś wcisnąć bo im się krzywda dzieje jak muszą postać chwilę

bietka no tacy sa ludzie ale jakbys tak ich zapytala np w jakiejs ankiecie to wszyscy by powiedzieli ze ustepuja miejsca i ze sa kulturalni.
zjadlam toscika :) mniammmmm pyszny byl hihi

heh :crazy: macie racje ...

też bym coś zjadła ale nie wiem co .... mam na coś ochotę ale jeszcze nie wiem na co :-p

kurcze.... te zachcianki :)a Ty marta co jesz ??? mąż wrócił ???

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry