• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

Dzoana wysłałam :-) dziękuję za poradę.
słuchajcie ogląda Dzien Dobry TVN i przed chwilą był lekarz nadal pracujący w zawodzie jeżdzi w karetce w wieku 92 lat :szok: podziwiam takich ludzi naprawdę ale powiem Wam szczerze ze nie wiem czy bym chciala aby mnie reanimował. Mama nadzieję,ze mnie nkt nie zlinczuje. Wydaje mi sie ,ze każdy zawód ma swoje granice wiekowe i kurcze taki cżłowiek 92letni juz powinien odpoczywac na tarasie z lampką koniaku a nie na akcje ratunkowe jeżdzic przeciez wiadomo,ze nie ma już takiej siły a reanimacja nie jest łatwa naprawdę sama to przeszłam na szkoleniu dwu dniowym gdzie pozniej przez 2 tyg. zakwasy miałam bo siły potrzeba. chyab ,ze ja jakas dziwna jestem i tylko mi sie tak wydaje :eek:
a teraz jest odzież ciążowa pewnie niexle kosztuje.
Bietka to działaj i wracaj szybko do nas :tak:

reklama
Anaber, czasem 70 letnie staruszki mają więcej siły niż 30 latkowie. Skoro jeździ na reanimacje musi dawać sobie radę.

Oj Bobo,najwyżej będziesz mieć dwa szczęścia na raz:tak: Niedługo sie okaże&&&&&&&&&&&&&
Mam nadzieję, że Ciebie nie uraziłam:zawstydzona/y:

Wzięłam dzisiaj pierwszą tabletkę duphastonu, strasznie się denerwuję, bo nie jestem pewna, że jestem już po owulacji. Co prawda wszystko wskazuje na to, że juz po, ale tempka coś nie chce współpracować.

Bobo, no właśnie miałam wszystkie objawy owulacji, a do tego jakiś taki wyjątkowo silny, wydaje mi się, że po dwóch stronach mnie bolało. No i test wyszedł i to grubaśna krecha, jak ta lala (aż się zdziwiłam). Obym w końcu zaskoczyła, będę się cieszyć jak chociaż plamienie się skończy.

reklama
Dzoana wiem ale kurcze 92 lata, ja pracuję w branży stomatologicznej i jak tylko pacjenci wchodza to mowia zee chca do tej młodej tylko nie do tej strarej. naprawde tak jest. niech chłopina sobie pracuje
Dzoana jesli chodzi o temp. ja nie pomoge nigdy tego nie stosowąłam bo sie na tym nie znam.

Ostatnio edytowane przez moderatora:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry