• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

reklama
no ja od kawy też uzależniona do tego stopnia ,ze kiedyś w pracy poszłam do szefa po zaswiadczenie o zarobkach i w drodze powrotnej pojechalam do euro i kupiłam sobie ekspres cisnieniowy za plecami mojego męża za ponad 2 tyś bo mi sie podobal i tylko kawe z ekspresu piłam. Dostało mi sie wtedy,ze kupuje takie rzeczy poza palecami i na kredyt ale to było silniejsze ode mnie. Ale teraz sam sobie robi kawkę i już mu przeszło :) a ja jezdze do sklepu Tchibo i tam kupuję bezkofeinowa w ziarnach i stram sie tą teraz pić :tak:

Anaber, ja też Ciebie zaakceptowałam:tak: My ekspres dostaliśmy od Teściów i babci M z okazji ślubu. Jest ciśnieniowo-przelewowy i też kupuję kawę w Tchibo w pierwszy piątek miesiąca, bo wtedy są 3 w cenie 2:-p Tylko, że ja piję kofeinową
Marta, Ty grasz w Angry birds na fb? Wczoraj się strasznie wciągnęłam:-)
Uuuuuu, impreza przeniosła się na fejsa

Ostatnio edytowane przez moderatora:
hejka :)
ale z Was ranne ptaszki :-)

Mnie się wydaje, że można pić małą kawkę z mlekiem, jedna nie zaszkodzi. Ja też jestem uzależniona, ale teraz tylko mała filiżanka i koniec, a przed ciążą to 3 kubki dziennie ...

bobo poszukaj kremów dla kobiet w ciąży, mnóstwo tego jest ... z drugiej strony to uda, a nie brzuch, więc jak bym miała w domu jakieś opakowanie to bym skończyła, a potem zainwestowała w coś dla kobiet w ciązy.

anaber wcale zgrabna nie jestem ;-)

marta to masz premię no :) :-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry