• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

Mam 4 z was na facebooku wiem że Marte i Lidke a Joanna to która z was?i jeszcze jedna tylko wybaczcie bo ja jestem sklerotyk i zapomniałam imienia
Ja jestem Joanna:-) No wiesz Dzoana=Joanna:-D Ciągle tak do mnie ktoś woła ze znajomych.

Marta i mądrzy ludzie to wiedzą, albo potrafią się do tego przyznać. A mój ojciec ciągle się wymądrza, że sam sobie wesele zorganizował (na podwórku u rodziców, kilka świń mu dali i weselicho było), że pracę w kopalni dostał, że mieszkanie miał. A wtedy każdemu pracownikowi dawali mieszkanie by tylko pracował. Kiedyś nic nie było a ludzie wszystko mieli a teraz wszystko jest tylko nie każdego na to stać... ;-)
Moi Teście to chcieli nasze wesele u siebie robić, bo przecież u nich to kiedyś i 70 osób sie zmieścilo i taniej i najlepiej. Tylko ja już sobie wyobrażałam moją mamę i Teściową cały dzień i noc przy garach. Oczywiście "kiedyś" tak się robiło, ale teraz są inne czasy i nawet komunie i chrzciny się robi w restauracjach. Może wychodzi drożej, ale na pewno wygodniej, a na pewno nie mniej smacznie (jak się znajdzie dobrą restauracje, z dobrym jedzeniem).
witam Kochane :)
zwolnijcie troche z tym pisaniem hihi :) pije slaba kawusie ( no nie umiem sie odzwyczaic i musze razno wypic) maz dzis w domku bo do doktorka lecimy hihi. chyba zaczne spac w staniku bo cyce mega bola a jak nosze stanik to nie wiec od dzis nocki w staniku.
suonko przepiekne mieszkanko :) w Lubinie? duzo bedziecie placic? widac ze nowe.
wiolka Lidka to ja :)
Bobo, obudziłaś się juz:-) Za niedługo wizyta:tak: Koniecznie daj znać jak tam Twój pęcherzyk. A kawkę z mlekiem pijesz? Jak mnie w ciąży nie odrzuci od kawy to pewnie też jeden kubek dziennie sobie zapodam, bo lubię:-) Moja koleżanka szukała kremów na rozstępy, które mogą być stosowane przez kobiety w ciąży. Niby kremy anticellulitowe maja substancje aktywne, ale nie wiem czy przenikaja one aż do dzidzioszka. Spytaj się lekarza, powinien wiedzieć takie rzeczy.
Wiola, a nie wolałabyś sama piec sobie bułeczek? Mam świetny przepis i zrobienie trwa może 15minut (bez drożdży, tylko na proszku do pieczenia).

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Dziewczyny szok :szok: dzwoniłam do ksiegowej wypłatę powinnam dostac jeszcze od firmy przelew w czoraj poszedł mam jeszcze premie do odebrania 150zł- szok ciekawe za co ale kłócic się nie będe no nie i za niewykorzystany urlop mi zapłacą 6 dni ale zawsze

Bobo ja też piję kawkę rozpuszczalną słabą z mlekiem bo przed ciążą piłam z 4 dziennie a teraz nie moge sią odzwyczaić i piję choć jedną na dwa dni

Bobo, ja uwielbiam kawusie z rana, a czasem popołudniu. Jeszcze spieniam sobie mleko i mam taką latte. U mnie to kawa z mlekiem jest 1:1:-D
Marta, daja to bierz, jak biją to uciekaj. Dobrze, że dodatkową kaskę dostałaś, zawsze o coś:tak:
A gdzie reszta dziewczyn? Gosiulek, Szóstkowa mama, Scoti, Aga, Madlen, Joweg, Justi, Bietka śpiochy jedne. O ANisiaj to juz nie wspomne, dostanie lanie jak wróci

Ostatnio edytowane przez moderatora:
i ja na grupie podałam swój fc więc zaproście mnie jak ktos chce bo ja już nie jestem w stanie ogarnąc kto kim jest :) kogos zaprosiłam ale już nie pamiętam kogo napewno wioli nie mogłam odszukac :)

Marta to ciesz sie że chociaż pare groszy dali zawsze sie przyda:-) ja uwielbiałam kawe i piłam nieraz 8-9 dziennie zwłaszcza jak byłąm z małą w zakopanem 24 na dobe sama po operacjii i siedziałam od 6 rano do22 przy łóżeczku na stołku dla przedszkola żeby tam przetrwać jakoś i to mi żołądek załątwiło nie jadłam bo nie było kiedy jak już to szybko i byle co bo dziecko czeka i odkąd mnie żołądek męczył to wogóle odstawiłam kawe całkowicie brakuje mi jej strasznie ale nie mam wyjścia

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry