A
anaber
Gość
dzikęki dziewczyny za fc. wiolka namiary poprosze :-)
Bietka oj tam oj tam już tak nie mów zobacz mnie jak ja wyglądam, dziś miałam rano sie zawazyć ale zapomnialam
bo szybko musiałam śniadanko zjeść a teraz to już co chwila cos podjadam więc waga pewnie makabryczna. alw od sierpnia sie biore za siebie.
Dzoana chcialam sie Ciebie zapytać czy masz jakąś cud diete
ja ogolnie w zeszłym roku schudlam 11kg byłam na diecie i codzień chodzialm na kijki nordic i chodziłam około 8-9km dzyn w dzyn i efekt był i szybko zlecialam 2,5 m-ca -11kg. no ale teraz już to wrociło. Bo mam diete moze mogłabym Ci ją przesłać tylko musiałabyś podac email bo to jest plik pdf i zabezpieczony hasłem i byś moze zerkneła czy taka dieta po porodzie dla karmiącej bedzie ok.Na pewno chce wrócic do Naordic także ruch będzie, bo jesli chodzi o siłownię i basen to odpada, na siłowni nie ma takiego zawzięci a a basen omijam szerokim łukiem bo boje sie wody ( a nad morzem mieszkam hehehe) Co Ty na to ?? bo wogóle jestem pod wrażeniem,ze tak super udało Ci się zjechać z wagi naprawdę rewelacja ukłony w Twoją strone super wyglądasz 
Bietka oj tam oj tam już tak nie mów zobacz mnie jak ja wyglądam, dziś miałam rano sie zawazyć ale zapomnialam
bo szybko musiałam śniadanko zjeść a teraz to już co chwila cos podjadam więc waga pewnie makabryczna. alw od sierpnia sie biore za siebie.Dzoana chcialam sie Ciebie zapytać czy masz jakąś cud diete

Ostatnio edytowane przez moderatora:

Dużo w niej chemii jest
ja grzeczny bobus jestem a ze panikuje to inna historia