• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

dzikęki dziewczyny za fc. wiolka namiary poprosze :-)
Bietka oj tam oj tam już tak nie mów zobacz mnie jak ja wyglądam, dziś miałam rano sie zawazyć ale zapomnialam :zawstydzona/y: bo szybko musiałam śniadanko zjeść a teraz to już co chwila cos podjadam więc waga pewnie makabryczna. alw od sierpnia sie biore za siebie.
Dzoana chcialam sie Ciebie zapytać czy masz jakąś cud diete :) ja ogolnie w zeszłym roku schudlam 11kg byłam na diecie i codzień chodzialm na kijki nordic i chodziłam około 8-9km dzyn w dzyn i efekt był i szybko zlecialam 2,5 m-ca -11kg. no ale teraz już to wrociło. Bo mam diete moze mogłabym Ci ją przesłać tylko musiałabyś podac email bo to jest plik pdf i zabezpieczony hasłem i byś moze zerkneła czy taka dieta po porodzie dla karmiącej bedzie ok.Na pewno chce wrócic do Naordic także ruch będzie, bo jesli chodzi o siłownię i basen to odpada, na siłowni nie ma takiego zawzięci a a basen omijam szerokim łukiem bo boje sie wody ( a nad morzem mieszkam hehehe) Co Ty na to ?? bo wogóle jestem pod wrażeniem,ze tak super udało Ci się zjechać z wagi naprawdę rewelacja ukłony w Twoją strone super wyglądasz :tak:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Scoti ma fejsa, jest w grupie.
Bobo, poprosiła i już wszystkie przyszły:-D
Anaber, podałam maila w grupie. Prześlij mi plik to w miarę swoich umiejętności cosik doradzę. Ja byłam na diecie Montignac'a. Możesz ją przejrzeć na necie. Generalnie polega na tym, że je się produkty o niskim indeksie glikemicznym oraz nie łączy w jednym posiłku produktów tłuszczowych (ponad 1,5% tłuszczu) z węglowodanowymi.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
no jakie grzeczne jestescie hihi :) musze czyms smarowac uda i tylek bo celulitem za niedlugo bede mogla zabic czlowieka hihi
MOJA KOLEZANKA ZE STUDIOW W DZIEN DOBRY TVN HAHAHA zawsze byla glupia hahaa

Ostatnia edycja:
Melduje się i ja:) najpierw musiałam dziecko do babci odwieźć, przeczytać co naskrobałyście i lece zaraz pracować, więc tak na chwilkę:)
Bobo Ty to w kocu lanie od nas dostaniesz za to panikowanie :-)
Suonko super mieszkanko. Ja jak na razie nie mam żadnego pomysłu na wygląd kuchni, łazienki itp. Jeszcze trochę zejdzie zanim będę o tym myśleć. Z drugiej strony staram się za bardzo nie wyobrażać sobie wyglądu, bo za każdym razem, jak tylko cieszyliśmy się że sprawy idą do przodu to wychodziło coś, co dawało mega kopa w d*.
Wymądrzanie rodziców to normalna, u mnie mój tata tak zawsze mówi. Ale takie czasy że bez kredytów ciężko. A gadanie że dawniej to mieszkali całymi rodzinami w małych domach i mieszkaniach mnie nie obchodzi, bo co to za życie.
Ja kawe piję nałogowo :-) 3-4 dziennie. W ciąży piłam rozpuszczalną, a po porodzie anatola-bleeeeeeeeeeeeee.

w kocu lanie od nas dostaniesz za to panikowanie :-)
Ja kawe piję nałogowo :-) 3-4 dziennie. W ciąży piłam rozpuszczalną, a po porodzie anatola-bleeeeeeeeeeeeee.
A to dopiero początek:-D Bobo uważaj, bo będzie eksmisja
A podobno kawa rozpuszczalna to najgorsza kawa pod słońcem:szok: Dużo w niej chemii jest:zawstydzona/y:

Anaber-moje namiary masz na grupie jeszcze wam tam numer gg dorzuce bo nr koma wrzuciłam i email już tam jest
Muszę powpisywać do tel Wasze numery co by mieć pod ręką:tak:
Bietka, do zobaczenia później

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry