reklama

Nasze sprawy...

reklama
Butterfly-butki śliczne najważniejsze że wygodne:-) Bobo-co ci plany pokżyrzowało? Bobo-oglądam wariatki tak to jest jak sobie ludzie nie radzą z dziećmi i wychowaniem i je tłuką my nie bijemy Nastki stosuje jemy kare jak czasami daje w kość idzie do kąta ma sobie przemyśleć co źle zrobila i za to przeprosić wie że dzieci bić nie wolno ani rodziców dziecko też bić nie może

Ostatnia edycja:
Moje drogie :-pmam problem z moim G ... hmm bidok nie umie tańczyć hahaha i mu chyba w niesmak to weselisko :-p ale chyba go wezmę w obroty i poćwiczymy razem :nerd:

A właśnie - bo słyszałam że proszek do pieczenia pomaga w pozbywaniu się plam, a mam do wybielania stanik który mi się strasznie ubrudził od bluzki i nie wiem jak się tego pozbyć

Ostatnia edycja:
wiolka jutro mam miec wynik egzaminu a jak nie zdalam to poprawke mam w niedziele wiec nici z wyjazdu bo nawet jak nie zdalam i pojedziemy zeby wrocic w sobote to sie nie poucze wiec dupa musze czekac na wyniki:( a watpie zebym zdala :(
butterfly moj maz tez nie umie tenczy tzn tanczy ale tak ze hmmmm szkoda slow. przed slubem chodzilismy na kurs tanca :)
marta jakiego lnka? gdzie? nic nie mam:(

reklama
Bobo-napewno zdałaś:tak: Nastka oburzona bo pani w przedszkolu kazała jej dziś palce oblizać jak coś tam jadla a ona od zawsze pedantka nie lubi oblizywać palców bo od tego jest woda i mydło żeby je umyć i tak samo ma hopla na punkcie ubrań jak sie ubrudzi to trzeba ja przebrać bo sie wcieka ze jest brudna jak była malutka to raz w życiu nam zwymiotowala i byłą tak przerażona jak to brzydko pachnie że plakała i najpierw zamiast posprzatać to musieliśmy ją wykąpać i przebrać bo sie darła:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry