• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

Kurczę dziewczynki nie nadążam za Wami.Hmmm chyba za stara i za wolna jestem do was.
Wczoraj na tapecie ZUS,dziś stomatolog ,ginekolog i wiele innych.No ja na temat ZUS NFZ i innych się nie wypowiadam,bo mi od razu ciśnienie skacze.Przyznam się bez bicia,że do stomatologa chadzam jak muszę,bo na NFZ mają jakieś trefne materiały,a prywatnie strasznie zaporowe ceny.Wolę do gina chodzić,aż się mój M śmieje i żartuje,że chciałby być ginem.To bym wtedy do niego łaziła,bez wychodzenia z domku.
Co do używek,to kawy nie pijam,papierosów nie paliłam nigdy i nie piję alkoholu.
A teraz siedzę z moim synem przy lekcjach,bo się młody obudził,że ma coś tam zadane grrrr:wściekła/y:
Całe szczęście,że ma na późniejszą godzinę.Zaraz wychodzi do szkoły,a ze mną zostanie tylko Franuś,położę młodzieńca spać i ze 2-3 godz.mam tylko dla siebie:-)

reklama
ja juz "zrobiona" i gotowa na starcie z ginem hihi :) co sie dzieje z moja buzia?? ja nigy nie mialam pryszczy a tradzik mlodzienczy widzialam u braci a teraz jak sie malowalam i swiatlo mialam takie lazienkowe to na twarzy mam ich pelno a jak smarowalam buzie to taka kasze czulam no masakra co mi sie robi teraz jak mam tapete to troche czlowieka przypominam bo tak to masakra :(
To hormony Bobo. &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Obrazka mi nie pokazuje :crazy:
Bobo ja też tak miałam teraz m mija dopiero
Jakiego obrazka?

mojonezu nie jadlam bo wydalo mi sie to śmieszne ani napojów gazowanych. Starałam sie unikac wszystkiego co light.
Jadłam dużo owocó, warzyw. makaronów tych ciemnych nie wiem czy to te durum bo sie na tym nie znam, ryb ale gotowanch lub pieczonych w piekarniku i białe mięso. a no nabiał typu jogurty naturalne np z owocami no i kawe wtedy dużo jej piłam tak to wyglądał.
Nie kupuj makaronów ciemnych, bo są drogie. W zwykłych sklepach są makarony z pszenicy durum (sprawdź w składzie powinna być pszenica durum i woda) są dużo tańsze, a lepsze. W stonce czy lidlu kosztuja 2,5zł za 500g. Ten majonez i napoje gazowane, śmiechu warte. Gdzie tu zdrowe żywienie. Nie powiem lubie jajeczko z majonezem, ale takim normalnym (kieleckim) a nie jakimś light który ma więcej syfu.
Witaj Szóstkowa mama, czasem jest spokojnie, czasem gadatliwie. Mam nadzieję, ze jednak będziesz się u nas dobrze czuła i nie odejdziesz:no:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Dzona no właśnie go nie widać a wkleiłam buźkę :rofl2:
Szóstkowamomo ja chodzę do prywatnego dentysty i jest super ludzie do niego po 60 km jadą, ja płacę 50zł ze znieczuleniem nie zależnie od plomby a czasami to nawet nic nie bierze ode mnie... I nie jest taki stary ok 40 lat ale rewelacja

- muszę pościelić me łoże w końcu hi hi hi

Marta, to bardzo tani dentysta:szok: Mój bierze od 110 do 140 za leczenie jednego zęba w zależności od wielkości dziury i z tego co wiem to jest w miarę tani.

Dzoana jest mi z Wami bardzo przyjemnie,nie zamierzam uciekać-dziękuję Ci!!!
Marta to ja chyba zacznę do twojego stomatologa jeździć.Z Gorzowa do Poznania jest niedaleko,tylko 50 zł to się opłaca.Bo u nas zdziercy biorą od 100 zł w górę.Moje najstarsze dziecię będzie chyba studiować w Poznaniu,zatem będę miała po drodze.Uwielbiam Poznań,bardzo podoba mi się to miasto,Stary Rynek,Malta,Nowe Zoo,jestem zauroczona.W okresie wakacyjnym często bywam z rodzinką w twoim mieście.

MartaSx tzn zaczełam prace juz 8 lat temu w tym zawodzie, cały czas pracowąlam z przyuczenia a w zeszłym roku zaczełam szkołe w tym kierunku bo niby w 2012roku miala wejść ustawa ,ze na tym stanowisku moze pracowac osoba z dyplomem państwowym no i musiałam rozpoczać szkole :baffled: w czasie szkoły zaszlam w ciązę i teraz tak sie turlam do czerwca bo 18.06 mam egzamin panstwowy ale po drodze jeszcze pare próbnych troche stresujących. Ale ogólnie ciesze się ,ze to szkołę robie poźniej mając dyplom w kieszeni jak zdam oczywiście to ja będe stawiac warunki zatrudnienia bo niestety ale lekarze wykorzystują i nie doceniają asystentki takze trzeba im utrzec nosa :-) Stomatolodzy to specyficzna grupa zawodowa.
Dzoana no to dobrze,ze jestes zadowolona

Bobo trzymamy &&&&&&&&&&&&&& powodzenia ;-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Marta, dzwoniłaś do ZUSu czy odpuszczasz? Pewnie uspokoiłaś się, że teraz jeszcze pracodawca Ci płaci, co?
Znów mi siwe wlosy wylazły. Idzie oszaleć, mam dosyć. Naprawdę się chyba na blond zrobię:wściekła/y:

hej dziewczyny, jestem ale tylko na chwile :) bylam u lekrza zrobic tarczyce i chorobowe bo chora jestem :) wiec do konca tygodnia luzik mam :) i caly przyszly tydzien chyba juz zczniemy z remontem to chyba tez chroobowe hehe :) a poki co ide robic pierogi na obiad , milego dnia :)

reklama
Anaber to pewnie mega ciężko zdać taki egzamin co ?
Dzona na razie się uspokoiłam ale powiedziałam księgowej że jak kasy nie będzie to będą dzwonić a w piątek tam pojadę :crazy:
Szóstkowamamo mój dentysta nazywa się Paweł Dudlik i przyjmuje w Luboniu koło poznania bo tam mieszkałam 3 lata ale do niego nadal jeżdze

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry