• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

reklama
Dzona no chyba będę musiała się z nimi rozprawić bo brak mi słów normalnie - co za firma
a najśmieszniejsze jest to ze księgową jest osoba po resocjalizacji i zna się na tym jak cholera :szok: Ten obrazek jest rewelacja wyobraziłam siebie w takiej sytuacji hi hi hi chętnie szefowi bym tak zrobiła
Joweg miło Cię widzieć to teraz odpoczniesz z nami :rofl2:
Ja miałam pierożki wczoraj a dziś chyba zrobię kapuśniak ze słodkiej kapusty

Sprawdzam co chwile i wypłaty nie ma pewnie zapomnieli i jak dziś dzwoniłam to dopiero przelew robili świnie ...a ona będzie mi wciskać ze to wina mojego banku - śmieszne

Ostatnia edycja:
Hej
Suonko a kiedy sie przeprowadzasz? Mieszkanko super no I najwazniejsze ze we dwoje

Szostkowa mama nie martw sie ja tez nie nadazam, wczoraj wieczorem srednio sie czulam polozylam sie wczesniej a dzisiaj juz druga godzine nadrabiam co naskrobalyscie…
Robie milion rzeczy na raz, ukladam klocki z mala, jem sniadanko i katem oka podczytuje was.

Jezeli chodzi o fb i nk to ja jestem Aneta jakby ktoras nie byla pewna:-)

i zapomnialam bobo anaber meldowac sie szybko po udanych wizytach:-)

Ostatnia edycja:
MartaSx ja tez kasy z zusu nie dostałam liczyłam na dzisiajszy przelew a tu nie ma.
Jesli chodzi o egzamin to sa dwa pisemny i praktyczny ale ten praktyczny tez jest w formie pisemnej taki projekt i łatwo cos ominąć. zobaczymy w czerwcu :)hehehe
Joweg to zdrowka życzymy :-)

a dziś chyba zrobię kapuśniak ze słodkiej kapusty
Moja mama z Poznania pochodzi i mówi, że taka zupa to się nazywa moczymorda;-)
Hej Scoti, dobrze, że jesteś
Ja powoli się zbieram do pracy, muszę obiad zjeść. Wczoraj tak się z Wami zagadałam, że ledwo się wyrobiłam na autobus.
Buziaki, wpadnę jak kierownictwo sobie pójdzie ok. 16. Anaber, trzymam &&&&&&&&&&&&&&&& za wizytę

Ostatnio edytowane przez moderatora:
DZona ha ha ha tego nie znałam :rofl2:
Anaber w tym zusie to są świnie - brak mi słów normalnie
Scoti wizytę mam 17 kwietnia na 19 hi hi przed chwilą dzwoniłam się upewnić, z Ciebie to normalnie mama na kilku etatach ;-)

A ja się piątku nie mogę doczekać bo jadę da mamy moje prawo jazdy odebrać hura
A jutro rano na badanie tej tarczycy i po południu starcie z promotorem oj będzie mnie wyzywał

ja tez na jakiś czas zmykam musze troche ogarnąc no i przygotowac swe ciało do gina :happy: bo musze jechac dziś autobusem także wcześniej musze wyjśc. bede w pobliżu i zerkac co tu skorbiecie abym nie maiąl zaleglości ;-)
Dzoana dobre moczymorda hehehehe

reklama
Doczytałam
Bobo powodzenia
Anaber &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za wizytę
Joweg dużo zdrówka
Suonko można wiedzieć ile będziecie płacić odstępnego z czynszem?? Kiedy się przeprowadzacie????
Widzęże na tapecie od rana miałyście mieszkanie z teściową, ale tak to w życiu bywa że młodzi od samego początku powinni mieszkać sami my mamy własny dom a wynajmujemy mieszkanie bo dom dostaliśmy razem z teściami i nie dało się z nimi mieszkać, ale za nie długo mamy dostać mieszkanie od mojego taty więc w końcu pójdziemy na swoje sami a dom kiedyś dzieciom zostanie

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry