wiolka23
Fanka BB :)
Kochane jestem na chwilke bratanek cudowny mąż ich teraz pojechał odwieść na pkp a ja wykonczona po Nastki urodzinach tyle sie orobilam ze masakra jeszcze zaniedługo teściowa przyjdzie bo wczoraj ona nie miała ochoty przyjść jak goście byli
jestem tak wymordowana że jeszcze dotrwać do konca dnia i do spania jak dziś zdąże to wam wieczorem jakieś zdjęcia z urodzin na grupe wrzuce nie mam teraz czasu czytać co napisalyście jak znajde czas to nadrobie miłego dnia
jestem tak wymordowana że jeszcze dotrwać do konca dnia i do spania jak dziś zdąże to wam wieczorem jakieś zdjęcia z urodzin na grupe wrzuce nie mam teraz czasu czytać co napisalyście jak znajde czas to nadrobie miłego dnia
i ta atmosfera w pracy... ehhhhhhh..... każdy tylko się boi i martwi o własny stołek 

jak wstalam to nie wierzylam, ale poźno poszłam spac bo nadrabialam zaleglości z Greys anatomy i w przemeblowanej sypialni strasznie sie kręciłam, a poźniej co chwila cos a to sniadanko, a to obiadek a to ogarnąć trzeba, wszystko dzisiaj w poźniejszych godzinach. I wszystko sama bo m dzisiaj ząbek pobolewa i lekko nie w sosie
więc juz w droge nie wchodzę.