• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

reklama
Scoti poród na trawie :-) aparatka z Ciebie ;-)

ja pakuje młodego i tak koło 17 jedziemy do teściowej, tam planowo mam być do niedzieli no chyba,że coś wyskoczy w trakcie hehehehe w sumie chyba bym wolala bo mam tam opiekę do Igora może seks z m coś przyspieszy ;) torbę do szpitala zabieram ze sobą więc mogę rodzić gdzie popadnie :rofl2:

a i mam jedną zasadę u teściowej niczego się nie tykam, niech ona wszystko robi :-pa co! i będe od rana do wieczoraj siedzieć na tarasie z lapiem na BB tak będę wypoczywac oczywiście z nóżkami u góry ahhhhhhhhhhhh bedzie miło :tak: słodyczy sobie trochę kupiłam krówki i michałki więc mogę siedziec :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Dzień dobry kochane!!! :-)

Poczytałam sobie Was i tu i tam ;-)

Scoti
Ty szpiegu!!!!:-D:-D:-D:-D A no czerwono u nas po ślubie jakoś tak lepiej wszystko smakuje ;-) Bo bez grzechu już :-D:-D:-D

Szóstkowa mamo wierszyk wymiata!!:-)

anaber no to miałaś przygodę nie zazdroszczę

Bietka, anaber Wy już na mecie prawie jesteście, ale ten czas leci... Trzymam za Was kciuki!!! :-)

Kochane ja uciekam do domku mężowi pomidorówkę zrobić, musimy coś pomyśleć nad jakimś internetem w domu bo nudno bez Was...

Bietka w życiu Was nie zostawię lapek to moja prawa ręka nigdzie sie bez niego nie ruszam. Ewentualnie zostawię Was jak bede rodzic ale to tez na czas porodu bo w szpitalu bede miała telefon z netem także bede bedę, to jeszcze Wy bedziecie miały mnie dosyć :-p

aga1402 mów mi tak więcej, ..... a jak napiszę, że miałam te skurcze wczoraj od 12 do 23 - ale nie były aż tak silne abym nie zasnęła - to ile dajesz ???? :-) dziś rano nic... a podczas spaceru łohohohohohohohoho :tak: a teraz znów ciszaaaaa

wow anaberku doczytałam że będziesz miała lapka i neta - a czy Igor lubi babcię ??? teściowa dobrze gotuje ???? odpoczywaj , nabieraj sił na poród, magazynuj kalorie i wysypiaj się - po takich porządkach i remontach należy Ci ( WAM) się wypoczynek ;-)

suonko gotujesz pomidorową dla m w taki stroju ???? ;-) images.jpg

Ostatnia edycja:
Bietka babcię uwielbia bo babcia pozwala mu wejść na glowe, i tam ma raj dom z ogrodem więc jak pogoda jest to dziecka nie ma, ma domek do zabawy, dziadka sprzęt typu łopaty, to dziala wiec jak słyszy ,ze jedziemy do babci sabinki to uśmiech ma od ucha do ucha a teraz wiedział od wczoraj że jedziemy to dziś już chyba z 50 razy sie pytal kiedy wychodzimy już mi glowa pęka od tych pytań.
Jeśli chodzi o gotowanie to gotuje dobrze napewno lepiej niż ja :-D będe wypoczywac w Waszym towarzystwie taki mam zamiar no chyba,ze bedziemy musieli wracac na sygnale.
Bietka chciałam sie zapytac a jak Twój Igor podczas tych skurczy bardziej sie rusza czy raczej spokojnieszy ??

reklama
Bietka ja po takich skurczach przepowiadających urodziłam na drugi dzień i jednego i drugiego:))) a skoro sexu ci nie wolno to bardzo dużo spaceruj kołysaj się chodź po schodach jak masz okazję to na prawdę pomaga mówię ci ja ci daje góra trzy dni:)))
Anaber zgadzam się z Bietką

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry