• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

reklama
Dzień dobry :) Pozwoliłam sobie wtrącić się w Wasze rozmowy bo nie wiem do jakiego innego wątku mogłabym się w tym momencie podczepić a mam ochotę po prostu na zwyczajne pogaduchy :) Mam nadzieję że mnie nie wygonicie :-). Miło mi Was poznać :)

wioka no wlasnie ja o Tobie myslalam teraz jak sobie ziemniaki obieralam hihi :) tak sobie myslalam czy juz wstalas czy nie? ale mam mysli przy obieraniu ziemniakow:)
marta mozecie jechac pozniej w tym lidlu nawet za 2 tyg beda te rzeczy tam jest ciagle dokladne:)
witaj evel napisz nam cos o sobie

Jestem mamą dwójki brzdąców, wychowuję ich samotnie od 4 lat, w lipcu będę miała sprawę rozwodową (dopiero teraz...) i bardzo się nią stresuję... Z zawodu jestem kosmetyczką, do końca maja pracowałam w gabinecie, teraz jestem z dziećmi w domu, tzn mała chodzi do przedszkola a syn miał dziś zakończenie roku szkolnego w szkole :) Nie wiem co pisać- pytajcie :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry