• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

reklama
Bobo śpij dobrze.
edit.Wyczytałam na naszej stronie że koncert jest koło pałacu a to centrum miasta.Kurde aż tutaj tak bardzo słychać.Współczuję tym co bliżej mieszkają.

Kurcze mam jakiś problem z edycją.

Bobo dobrej nocy
Gosiulek niestety nie odpowiem na to pytanie bo borykam się z tym samym nade mną mieszkają studenci i balkon obok też :wściekła/y: więc czasami są takie imprezy że spać nie można :no: a na dole jest KFC i dzieciaki po odebraniu świadectw tam poszli i tkie były krzyki że masakra

Marta współczuję.Ja nie mogłam w bloku mieszkać.nrwowo nie wytrzymywałam.
Koncert charytatywny więc niech im będzie.

Moja koleżanka mieszka na 4piętrze.Pod nią mieszkają studenci i baluja. Często wzywała policję bo nie mogła spać. A rano punkt 6 głośno właczała muzykę. Powiedziała że jak oni tak to ona tak.Nie pozwalała im spać. Sama była studentką ale ciągle imprezy to przesada.

No właśnie ja mieszkałam w akademiku i wszystko też jestem w stanie zrozumieć ale u mnie czasami też przesadzają wychodzą na balkon i dosłownie się drą na ulice. Wcześniej na naszym miejscu mieszkała szwagierka z mężem i małym dzieckiem oni bardzo często dzwonili na policję i mieli wszystkie opony w aucie poprzebijane takie gnojki

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry