• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

reklama
dziewczynki ciezarowki kiedy wam sie ten pasek ciemny od pepka w dol co idzie zrobil? ja dzis zauwazylam ze mi sie robi jest jeszcze jasny ale idzie go juz zobaczyc. pepek wam kiedy wyskoczyl?

wiolka - tak poprawiła się, pogadaliśmy i uznaliśmy, że po takich doświadczeniach bez sensu kłócić się o to, kto robi kolację...jest już dobrze. co do staranek - póki co bez szału, wróciły mi problemy z kręgosłupem i nie mam na nic ochoty :(

Anisiaj-25 sierpnia mamy ślub jak narazie jest wokół niego więcej rewolucjii niż radości że jest oczywiście nie z naszej strony my sie bardzo cieszymy,to dobrze że doszliście do porozumienia,przechalapane masz z tym kręgosłupem współczuje ci a masz jakieś zabiegi rehabilitacyjne żeby ci ulżylo? Bobo-ja w tej ciąży nie mam o dziwo tej kreski a z Nastką mialam od 3 mieisąca do końca ciąży:eek: Evel-tobie też milego dnia a dzieciaczki wysyłasz gdzieś na wakacje?czy w domku z nimi zostajesz?

Bobo tak chociaż przy I ciąży caly czas mi wystawal pępęk a teraz nie jest tak źle:-) podobno pępek wystaje na syna a jak tak miałam będąc w ciąży z córką więc kolejny zabobon:-D

Wiolka- dzieci zawiozę w połowie lipca do mojej Babci na Warmię na jakieś 2 tygodnie, później na tydzień do mojej Mamy pojadą pod Warszawę, później ich zgarniam i jadę z Nimi nad morze na tydzień i od razu po morzu na ślub mojego kuzyna pod Olsztyn, bo ma 24 sierpnia. Także zapowiada się trochę jeżdżenia:biggrin2:.
Ja póki co żyję tak, że mam "przed sprawą" i "po sprawie", jakoś nie mogę przestać się tym stresować... A z drugiej strony nie chcę też tak ciągle o tym myśleć i staram się myśleć o wszystkim innym ;-)

reklama
Evel-napewno sie stresujesz to normalne ulży ci jak będziesz już po zobaczysz:-)to fajnie że dzieci sie troszke oderwią a ty też staraj sie znaleść jakieś zajęcie i nie myśl o tym a jak już to mysl poztywnie ze wszystko pójdzie po twojej mysli czego ci serdecznie życze;-) uciekam na zakupy bo później w tym upale mnie padne a dziedek u nas jest to popatrzy na małą,zajrze później

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry