• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

Wiolka- staram się o tym nie myśleć, już się nie mogę doczekać ( choć to może dziwnie brzmi haha), aby mieć tę sprawę już za sobą...
Ja też uciekam póki co, muszę na zakupy skoczyć, swoją drogą uwielbiam chodzić na zakupy z moimi kochanymi naciągaczami :-D.
A Amelka mnie dziś zapytała kiedy jej siostrzyczkę malutką urodzę :szok:! Napatrzyła się że tu same obrazki z dzidziusiami, wózeczkami itd :D

reklama
U nas chyba z milion stopni na dworze:-) i najchętniej wskoczyłabym do basenu. Ja też strasznie burz nie lubię i strasznie się boję. Anaber, masz rację z tym wyłączaniem, bo jeżeli jeszcze masz do kompa podłączenie po kablu to podczas burzy może polecieć też zasilacz lub karta sieciowa, a to dodatkowy koszt. Anisiaj u nas bez owocnych staranek. Owocne staranka odwlekamy w czasie, aż może przeprowadzimy się, ja będę miała inna pracę itp. Na razie chce rozpieszczać Kubolka, a on teraz przez to że siedzi więcej ze mną to wszystko "mamusia".
Wiola, ja mam identyczne zdanie, tylko po prostu tu nie będę używać takich słów:-):-):-)
Evel witaj!

przepraszam kochane wpadnę później, o 12 przychodzi położna, musimy z m ogarnąć burdelik

anaberku
biegunkę miałam non stop tydzień przed, po każdym posiłku do toalety, dlatego też chyba nic nie przytyłam na końcówce - organizm się oczyszcza - TO JUŻ BLISSSSSSSSSKOOOO :-)
Rozbawiłaś mnie z tym seksem- ale masz 100% racji - nie da się w 9 m-c - jak któraś da radę - kłaniam się :-)

jeśli kogoś to interesuje to zostawiłam na porodówce 8 kg - ważyłam się dziś :-)

do zobaczenia potem

Witam się i ja:-D
U mnie upał na termometrze jest 33st w cieniu:cool::cool:
Dziś mam wizytę i już nie mogę się doczekać,:-D:-D a mój m mi dzwoni że nie wiadomo czy zdąży:szok::szok: a specjalnie umawiałam się wieczorem bo mamy usg połówkowe:)):tak::tak:
No i czekam na telefon w sprawie mieszkania:) Oby się udało:-)

Bietka ile ci jeszcze zostało do wagi z przed ciąży?? 8 kilo wow ja przy drugim też tyle zostawiłam ale ja tylko tyle przytyłam w drugiej ciąży więc było super, teraz dużo też nie powinnam przytyć mam dopiero 2 kg na plusie
Bobo mnie się nigdy ta kreska nie zrobiła ale pępek mi wyskakiwał za każdym razem ale dopiero pod koniec ciąży
Evil fajnie masz że dzieciaki masz gdzie zawieść żeby nie przesiedziały wakacji w domu
Anaber &&&&&&&&&&&&& żeby jak najszybciej się zaczęło, szybciej się zacznie szybciej się skończy
Anisiaj w upały nie wychodzę z domu jak nie muszę i jakoś jest, ale się wybawisz na tych weselach:))
Wiola brak słów, ja się po prostu całkowicie odseparowałam od rodziny m i mam święty spokój:))
Justi jak idzie odpieluchowanie Kubusia??

Dzień dobry ;-)

U nas też była burza w nocy od 00 do 5 rano, grzmoty takie, że aż podskakiwałam na łóżku ;-) Oczywiście zostawiłam na noc prawie już suche ręczniki na balkonie i miałam nadzieję, że nie będzie padac... Znowu będą schły cały dzień...

Bobo to co rezygnujecie z wyjazdu?

Anaber ile to kobieta musi przejśc, żeby urodzic dziecko... szok!! A z tym seksem to rzeczywiście dobre ;-)

Bietka 8 kg, niezły wynik!!;-)

Aga kciuki za wizytę &&&&&&&&&&&&&&&&&&&& No i za mieszkanko!! &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&;-)

Wiolka nie wiem co trzeba zrobic, żeby wesele się zwróciło...To raczej nierealne. Może się zwrócic sala, ale orkiestra, kamerzysta, fotograf itd już nie. Nam się nawet połowa nie zwróciła.

Anisiaj to się w tym roku wybawicie na weselach, ale masz rację budżet cierpi oj cierpi...

Idę ogarniac mieszkanko bo niedługo koleżankina kawkę wpadają a poźniej idę z moim kotem do weterynarza na szczepienie i może dowiem się czy to kot czy kotka, bo kupowałam go jako kota a teraz wydaje mi się, że to kotka ;-)

Suonko takie normalne kobiety to wiedzą ale moja teściowa i jej bratowa są nienormalne ciekawe czy jak ciotka będzie córki żenić to im każe dla gości na kopertach napisać ile mają do tych kopert włożyć?!Nawiedzone materialistki:wściekła/y: Słuchajcie wróciłam z zakupów i nie mam sily jest tak gorąco że to jest kosmos:no: musze małą umyć i później siebie boprzed 14 do gina kolejke zająć żebym tam dlugo nie kwitla:confused2: bo przeciez musze mlodą zostawić z dziadkiem wlaściwie z pradziadkiem i mam obiekcje czy on mi ją wysadzi jak ja pójde żeby na noge uważał i gipsuu jej nie rozwalil:crazy:

Wiola, u nas też parnik, ja puki co nie ruszam się z domu, i walczę z drukarką:baffled:
Aga u nas Kubuś już woła jak chce siku, woła też czasami po fakcie, jak nie ma czasu się wysikać:zawstydzona/y:z kupką mniejszy problem bo woła że chce na nocnik. Ale pieluch nie nosi i dalej walczymy:-)
Aga zmieniacie mieszkanko?? bo chyba coś przegapiłam

Justi-U nas też umylam mala my dziś na obiad robimy pierogi z jagodami już sie nie moge doczekać:-pi teraz też siedze w domu dopiero wyjde jak pójde do gina a tak mi sie nie chce na taki upał:no:

Jestem dziewczyny byłam o 7 na badaniu glukozy, kwi i moczu ble jakie to słodkie masakra... jak wróciłam to było po 10 tej i poszłam spać więc teraz dopiero jem śniadanie :-)

reklama
Jestem no i musiałam się wepchnąc na na silę jak weszłam do laboratorium to było lekko 30 osób z czego 3/4 emeryci. O miejscu siedzącym to moglam zapomniec, Najpierw stanełam i przycielam głupa :-) i po chwili się zapytałam czy mogłabym z kimś wejsć bo chcę tylko zostawić probówkę no to usłysząłam,ze tu wszystcuy chcą zostawić próbki więc postanowiłam ,ze jak otworzą się drzwi to wchodzę trudno no i tak zrobiłam a jacy oburzeni wszyscy byli ale doszłam do wniosku ze mam to w du.....pie przestałam sie przejmowac niech sobie gadają. Jeszcze gdyby ktoś mi miejscu ustąpil to może bym poczekała ale tak to nie nie ch się walą. Pozniej pojechałam do tesco kupiłam jeszcze przescieradełka do łóżeczka i poszłam do kasy pierwszeństwa i tez sie wepchnelam a co kurde niech sobi enie myślą, tu byłam bardzie rozmowan - poprostu podeszłam do pierwszej osoby a to był pan :) i powiedziąlam mam nadzieję,ze nie bedzie to problem jesli przepuści mnie pan w kasi epierwszeństwa spojrzał się i powiedziałe NIE!!! prosze niech pani kupije :-) no i tak zlądowalam do domu brzuch już mnie nie boli tylko mnie mnie napier........ dala jednym słowem . jak ja pojade na ta porodówkę to chyba tylko łaciną będę się posługiwac. :crazy: jak mnie wszystko wkurza wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr normalnie szok:baffled: az sama sie irytuje czasem.

Bietka no niezły wynik :) super a jak stopy dzisiaj ?? moje nawet nawet ale dzis chłodniej :tak:

Ostatnio edytowane przez moderatora:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry