justi82
Kubusiowa mama
Hej Dziewczynki! witam się z rana
ja tak krótko i szybko, później będzie więcej
)))
Wiola gratuluje córci!!!! w końcu jakaś równowaga w płciach musi być
Anaber! pierwsze co jak wstałam to lukam na tel, czy nie mam smsa: "jest Borysek"!!!
))))))))) i sama już miałam pisać czy czasem na porodówce nie siedzisz
))))
Miłego dnia dziewczynki!!!!!
Wiola gratuluje córci!!!! w końcu jakaś równowaga w płciach musi być
Anaber! pierwsze co jak wstałam to lukam na tel, czy nie mam smsa: "jest Borysek"!!!
Miłego dnia dziewczynki!!!!!
mały uparciuch siedzi twardo i nie ma zamairu narazie wychodzić, do skurczy już się przyzwycziłam i już ich nie czuję 
teraz tez grzmi mam nadzieję, ze nie odetną mi neta bo mam zamiar dzisiejszy dzień spędzić w najbardziej miłym towarzystwie czyli z Wami :-) wieczorkiem tylko poprosze m aby sie przejechac na spacerek do Gdańska bo wczoraj mój brat zabrał Igora do siebie na dwa dni takze mamy wolny wieczór
obiad mam jeszcze sphagetti więc dla m wystarczy a ja sobie coś przekąsze więc w garach stać nie będę.
ja po zakupach gorąco u nas jak nie wiem co jem śniadanko później o 11 mamy mieć gości jestem średnio zadowolona z tego faktu bo przychodzi ta znajoma o której zachowaniu syna wam kiedyś na grupie pisałam mam nadzieje ze będzie grzeczny i nie narobi mi tu bałaganu
ale musze poprasować nie chcę odkladac bo jak mi się nazbiera to poźniej bedzie lipa, odrazu nogi mi napuchly