• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

Hej Dziewczynki! witam się z rana:) ja tak krótko i szybko, później będzie więcej:))))
Wiola gratuluje córci!!!! w końcu jakaś równowaga w płciach musi być:)
Anaber! pierwsze co jak wstałam to lukam na tel, czy nie mam smsa: "jest Borysek"!!!:)))))))))) i sama już miałam pisać czy czasem na porodówce nie siedzisz:)))))
Miłego dnia dziewczynki!!!!!

reklama
dzien dobrek :)
znow nie pospalam bo byla okropna burza i az znow krzyczalam tak sie balam a moj maz on nic nie wie ze byla burza haha spal jak zabity ale jak zaczelam wrzeszczec ze sie boje to sie obudzil no ale tego to on nie pamieta hah:)
anaberku no ca za swinie. mogla chociaz czekolade kupic na odczepnego . ehhh szkoda slow na takich
milego dnia dziewuszki moje :)

Cześć dziewczynki :)

Justi nic się nie chce ruszyc :no: mały uparciuch siedzi twardo i nie ma zamairu narazie wychodzić, do skurczy już się przyzwycziłam i już ich nie czuję :happy:

Bobo ja też kochana nie spałam jakoś tak bo mialam doła a pozneij burze :baffled: teraz tez grzmi mam nadzieję, ze nie odetną mi neta bo mam zamiar dzisiejszy dzień spędzić w najbardziej miłym towarzystwie czyli z Wami :-) wieczorkiem tylko poprosze m aby sie przejechac na spacerek do Gdańska bo wczoraj mój brat zabrał Igora do siebie na dwa dni takze mamy wolny wieczór :happy:

Dziś tylko poprasuję prześcieradełka, ogarnę po wczorajszym az mi sie płakać chce :eek: obiad mam jeszcze sphagetti więc dla m wystarczy a ja sobie coś przekąsze więc w garach stać nie będę.

Nie ma Was cisza dzisiaj, śpicie jeszcze ???? to ja idę poprasować i wykorzystać Waszą nieobecność

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Dzień dobry nikogo nadal nie ma?:szok:ja po zakupach gorąco u nas jak nie wiem co jem śniadanko później o 11 mamy mieć gości jestem średnio zadowolona z tego faktu bo przychodzi ta znajoma o której zachowaniu syna wam kiedyś na grupie pisałam mam nadzieje ze będzie grzeczny i nie narobi mi tu bałaganu:eek: wstawać :-)kupilam dziś DHA z alg:baffled: mam przepis na ogórki po żydowsku później wam wrzuce i na zwykłe tesz:tak:

Hej jestem

nie zazdroszcze wam tych upalow, u nas pare dni temu bylo tylko 20 stopni ale zero wiatru, powietrze stalo w miejscu i nie moglam wysiedziec tak mi bylo duszno:no:

anaber na nastepny raz juz wiesz jak ugoscic szanowna pania;-) i przynajmniej nie bedzie problemu z wybraniem prezentu na jej urodziny

reklama
Szukałam przepisu na racuchy))
Anaber ani nie mów mi o prasowaniu, tez sobie obiecałam że będę prasować na bieżąco ale w te upały odkładam i mam taka stertę że szok a piorę codziennie

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry