• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

Bietka no nie mam zdjęcia bo jest już za duży a na monitorze widziałam po kawałku. I nie tyko on jest duży ja też :baffled:
Justi dobre ale wiesz co prawdziwe bo oni z ludzi głupków robią

Ja spirali też nie chcę po porodzie pójdę po tabletki albo zastrzyki

Ostatnia edycja:
reklama
Dziewczynki co do antykoncepcji to moj gin mowi ze spirali nie poleca kobietom ktore planuja jeszcze zostac mamami bo to roznie moze byc...
Co do tesciowych to moja to bylo" samo zlo" dlugo by opisywac nie utrzymywalismy z nia kontaktu przez 5lat i dopiero przed jej smiercia jak byla chora na raka poprosila mojego m o wybaczenie...
Marta to Olis juz duzy chlopak jest,fajnie...
Chyba sie poloze bo jestem wymeczona dzisiejszym dniem..jak nie zasne to jeszcze zajrze ale na wszelki wypadek zycze DOBREJ NOCY...

Marta każdy na mnie krzyczał ja za często miziałam brzuch, bo to powoduje że macica zaczyna pracować. A co do Twojej wagi to głuptas jesteś:-) tyjesz normalnie w normie. Nie będzie tak że przytyjesz 2 kg i już, dzidziol rośnie i to jest najważniejsze! A później przyjdzie karmienie, naturalna dieta dla karmiących i zgubisz niewiadomo kiedy.

reklama
jestem:))
położyłam dzieci spać, poprasowałam troche

Dzoanko jeśli chodzi o spirale czy wkładkę jak wolisz to ja jestem żywym przykładem że jest ok, założyłam ją po drugim dziecku i w zeszłym roku jak się zdecydowaliśmy na trzeciego bejbika wyciągnełam ja i proszę 29 tydzień ciąży, teraz zaraz po porodzie zakładam wkładkę:))

Bietka fajnie wizyta po połogu w rocznice :)) m jak bedzie grzecvzny to może coś więcej dostanie niż tylko kolację:)))))))))))))))))))

Marta gratuluję udanej wizyty, Oli pięknie rośnie a swoją wagą się nie przejmuj, mówiłąm że już jest główką obrucony:))))))))))))))) a jeśli chodzi o dotykanie brzuszka w ciąży to już kiedyś z którąś dziewczyną pisałyśmy że nie wolno tego robić bo można dostać skurczy

Kinga dobrej nocy:)))

6 mamo fajnie że Frankowi przechodzi:))

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry